Δευτέρα 1 Απριλίου 2013


ΚΟΠΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Παρέμβαση από τον Δήμο Ναυπλιέων σε δυο επικίνδυνα για πτώση δένδρα έγινε σήμερα το πρωί από συνεργείο του δήμου στο πάρκο Κολοκοτρώνη. Τα δυο δέντρα κόπηκαν καθώς είχαν λάβει επικίνδυνη κλίση και είχαν ηλικία αρκετών δεκαετιών. Στην θέση τους ο δήμος θα φυτέψει  νέα δένδρα προκειμένου να παραμείνει το πράσινο στην περιοχή

ΈΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 7ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ


 Βρέθηκε από την αρχή της περιόδου στην κορυφή του ομίλου, όπου και διατηρήθηκε μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η αναφορά μας γίνεται στην Ένωση Ερμιονίδας η οποία με τη νίκη που σημείωσε κόντρα στον Παναργειακό με 2-1 και κατέκτησε τον τίτλο.
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Ταμπάκη μόλις στο 9', ωστόσο στη συνέχεια βρήκαν το σθένος να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το -πολυτιμότερο- τρίποντο της χρονιάς.

Στο 36' ο Κιοσσές έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Σταϊκο στο 55' να διαμορφώνει το τελικό 2-1 χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε όχι όμως και η ένταση αφού οι 'κυανοκίτρινοι' ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες και οι 'λύκοι' με δέκα. Από πλευράς γηπεδούχων αποβλήθηκαν οι Κιοσσές και Παπαϊωάννου, ενώ για τους 'πράσινους' την άγουσα για αποδυτήρια πήρε ο Αγγελόπουλος. Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος (Μεσσηνίας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου