Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Δέματα αγάπης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Ναυπλίου

 Το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τους Εθελοντές του προσφέρει ότι πιο πολύτιμο μπορεί να δώσει άνθρωπος σε συνάνθρωπό του: Αγάπη, συμπόνοια, συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές.

Αποφασίζει σήμερα η επιτροπή ΣΔΙΤ για κολυμβητήρια και την μαρίνα Ναυπλίου
























  Η Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) θα συνεδριάσει σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 13:30 υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη με θέματα την κατασκευή κολυμβητηρίων και τη μαρίνα Ναυπλίου.

Κύκλωμα δουλεμπόρων εξαρθρώθηκε στο Ναύπλιο


 Εξαρθρώθηκε, ύστερα από μεθοδική και συστηματική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εγκληματική ομάδα αποτελούμενη από 7 άτομα, η οποία ενέχεται στην διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους μετανάστες. Για την εμπλοκή του στην εγκληματική ομάδα συνελήφθη, προχθές (3.11.2013) το βράδυ, στην Κάντια, ένας 58χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους μετανάστες.

Κοδέλας: Επικίνδυνη η κυβέρνηση και για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των μνημείων μας

Το  μεγαλύτερο αρχαιολογικό πάρκο του κόσμου θα μείνει με μια σχεδιάστρια 
 Στις 20/09/2013 σε αναφορά του Δημήτρη Κοδέλα προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού προωθήθηκε επιστολή των έξι σχεδιαστριών της ΄Δ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων που αφορούσε το ενδεχόμενο κατάργησης της ειδικότητάς τους και της υπαγωγής τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Στην αναφορά γινόταν λόγος για τις συνέπειες αυτής της επιλογής στην προβολή και ανάδειξη των μνημείων του νομού μας, στην αποτύπωση της ιστορικής μνήμης και στη μεταφορά του οικονομικού βάρους στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου