Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ενθουσίασαν η Νέλλη Σεμιτέκολο και ο Κωνσταντίνος Σφέτσας
























 Δύο σημαντικούς μουσικούς φιλοξένησε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου ο σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους Μυκηνών». Πρόκειται για την καταξιωμένη πιανίστα Νέλλη Σεμιτέκολο και τον προικισμένο βιολοντσελίστα Κωνσταντίνο Σφέτσα.

Το choy Lee Fut στον 31 Μαραθώνιο Αθηνών

 Η Σχολή Choy Lee Fut Kung-Fu συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με 4 αθλητές στον Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών.

 Στο γήπεδο αντίπαλοι το βράδυ φίλοι στο "Bar Room"
























 Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία  να περάσουν κάποιοι από τους παίκτες του Παναργειακού και του Παναυπλιακού διασκεδάζοντας στο Bar Room στο Ναύπλιο απολαμβάνοντας ελληνική μουσική, με τον γνωστό πιατοπόλεμο που έχει καθιερωθεί τον τελευταίο καιρό στο Bar.

Συνέντευξη τύπου στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστήμιο Harvard

 Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου της Αναπληρώτριας Διευθύντριας του ΚΕΣ Άννας Σταυρακοπούλου. H συνέντευξη τύπου θα γίνει στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard (Πλατεία Φιλελλήνων και Όθωνος), πριν από την εναρκτήρια διάλεξη της εφετινής σειράς εκδηλώσεων “Events Series 2014”, η οποία θα ακολουθήσει εν συνεχεία.

Διάλεξη με θέμα "Η Αρχιτεκτονική ιστορία της Μονής Κατακεκρυμμένης" στον ΔΑΝΑΟ





















  Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» θα ομιλήσει: Ο κ. Νικόλαος Χαρκιολάκης Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ - Αναστηλωτής York/U.K. Επίτιμος Δ/ντής Αναστήλωσης του Υπουργείου Πολιτισμού με θέμα: «Αρχιτεκτονική ιστορία και πρόταση αποκατάστασης της Μονής Κατακεκρυμμένης ή Παναγίας  του Βράχου στο Άργος».

Η διάλεξη θα περιλαμβάνει τα εξής μέρη:

Παναργειακός: Άδικη η διαιτησία





















Οι παράγοντες του  Παναργειακού με ανακοίνωση τους που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα Παναργειακός Α.Π.Ο στο  Facebook  αναφέρει για τον χθεσινό αγώνα με τον Πανναυπλιακό:

1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φόρουμ «CINEMALOGIA» στο Ναύπλιο

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 185 ετών από την εγκαθίδρυση των ελληνορωσικών διπλωματικών σχέσεων, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου», το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (ΚΕΠ) της Μόσχας, οργανώνουν το 1Ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φόρουμ «CINEMALOGIA» που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 21-25 Νοεμβρίου 2013.

20η εθελοντική αιμοδοσία στην Νέα Κίο

 Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να χαρίζεις ένα χαμόγελο στους συνανθρώπους σου... και πολύ εύκολο !!!Σας καλούμε να προσφέρουμε όλοι μαζί -για άλλη μια φορά- βοήθεια στους συνάνθρωπούς μας. Αυτή την φορά θα είμαστε στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Κίουτην Τετάρτη 13 Νοεμβρίου (ώρα 17:00 - 20:30).

Πρόσκληση σε άτομα από 14 έως 60 χρονών για τη στελέχωση νέας της θεατρικής παραγωγής στο Ναύπλιο


















 Η καλλιτεχνική ομάδα Theatre of Experience (FTW Crew of Arts) σε συνεργασία με την Πειραματική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου, αναζητά 70 άτομα, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας από 14 έως 60 χρονών, για τη στελέχωση της νέας της θεατρικής παραγωγής. Οι ρόλοι είναι βουβά πρόσωπα, ενώ προαιρετική προϋπόθεση είναι η προηγούμενη επαφή με το αντικείμενο του χορού ή του θεάτρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου