Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Μουσική εκδήλωση για τον εορτασμό της λήξης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο Ναύπλιο (βίντεο)

 Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Ναυπλίου για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθει στις 7 Νοεμβρίου 2013 με αφορμή τον εορτασμό της λήξης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η κυρίες Πόπη Καλκούνου και Κατερίνα Τσανετουλάκου τόνισαν μεταξύ άλλων:

Εκδρομή του ΚΑΠΗ Ναυπλίου στο Αττικό Ζωολογικό πάρκο στην Παιανία

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών και φίλων του ΚΑΠΗ στην μονοήμερη εκδρομή που διοργανώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Αττικό Ζωολογικό πάρκο στην Παιανία.
Δύο πούλμαν ανηφόρισαν μεταφέροντας τους εκδρομείς στο Αττικό Ζωολογικό πάρκο όπου είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή 2000 ζώων από 350 διαφορετικά είδη.

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για την αυριανή απεργία

 Κάλεσμα του ΠΑΜΕ στην απεργιακή κινητοποίηση στην πλατεια Αγίου Πέτρου στο Άργος στις 6 Νοεμβρίου έκανε ο πρόεδρος των οικοδόμων Γ.Μαρίνης τονίζοντας την ανάγκη της συμμετοχής όλων. Δείτε παρακάτω την συνέντευξη:

Ο Παναργειακός ανακοίνωσε του τυχερούς της κλήρωσης

Η εικόνα δεν απεικονίζει τα δώρα της κλήρωσης
 Ενημερώνουμε τους φιλάθλους, σχετικά με την κλήρωση των δώρων, που έγινε την Κυριακή 3/11/2013 στο ημίχρονο του αγώνα με το Μεσολόγγι.

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων του Άργους

Κοδέλας: Ερωτηματικά και κίνδυνοι από τη μη υλοποίηση του Αποχετευτικού Δικτύου της Λέρνας

 Με νέα ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας, θέτει το ζήτημα της ανάγκης χρηματοδότησης του έργου του Αποχετευτικού Δικτύου Λέρνας. Όπως σημειώνει, η οποιαδήποτε περαιτέρω αδράνεια σχετικά με την προστασία της πηγής εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ύδρευση των δεκάδων χιλιάδων κατοίκων των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους-Μυκηνών. Παράλληλα, επισημαίνει τα ερωτήματα που προκύπτουν από την απένταξη από το ΕΣΠΑ του Αποχετευτικού της Λέρνας τη στιγμή που εντασσόταν η Μονάδα Επεξεργασίας πόσιμου νερού από τις πηγές του Ανάβαλου!

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση:

“Κλασικά πρότυπα και η πρόσληψή τους” από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard

 Ξεκινά τον Νοέμβριο η σειρά εκδηλώσεων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard, “Events Series 2014”. Στη διοργάνωση της σειράς το Κέντρο συμπράττει και εφέτος με τους Δήμους Ναυπλιέων, Άργους-Μυκηνών, Ερμιονίδος και Επιδαύρου. Οι ομιλητές προέρχονται, μεταξύ άλλων, από την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, τον Σύλλογο Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα και το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα.

Συμμετοχή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο

 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Αργολίδας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας (ΔΟΕ) και η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης(ΕΛΜΕ) τη Τετάρτη 6/11/13 στις 10:30 το πρωί πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (Πλατεία Δημαρχείου) στο Ναύπλιο και καλούν όλους να συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση προκειμένου να εκφράσουν με την δυναμική τους συμμετοχή την απόγνωση ,την οργή και την αγανάκτηση για τα ακραία ,ισοπεδωτικά και οριζόντια μέτρα που επιβάλλονται επί δικαίων και αδίκων. 

 

Γεύσεις και εικόνες από τη «Ζωή στην Ινδονησία» στο Ναύπλιο

 Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ινδονησίας συνδιοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η ζωή στην Ινδονησία» στην αίθουσα του Βουλευτικού από 10 έως 13 Νοεμβρίου 2013. 

Μουσικό αφιέρωμα στον Νότη Χασάπη στο Ναύπλιο

 Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ διοργανώνουν μουσική βραδιά αφιερωμένη στον συμπολίτη μας συνθέτη, τραγουδιστή και μελοποιό Νότη Χασάπη το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19.30, στο Τριανόν.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αργολίδας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Τετάρτη 6/11/2013 και ώρα 11 π.μ. συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο.

Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας συμμετέχει στην απεργία της 6 Νοεμβρίου 2013

 Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους και την κοινωνία είναι καθημερινή αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η εικονική πραγματικότητα που προσπαθεί να κατασκευάσει με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε. των μεγαλοεκδοτών, δεν μπορεί πλέον να αποπροσανατολίσει κανέναν.

ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Όλοι και όλες στην απεργία της Τετάρτης 6 Νοέμβρη

ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ- ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/11/13 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ- 10.30 π.μ.
 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ
Νέα μέτρα, νέοι φόροι, νέα επίθεση για άλλη μια φορά. Σήμερα πια όλοι καταλαβαίνουν πως κάθε μέρα παραμονής της κυβέρνησης των μνημονίων διευρύνει την λιτότητα, τη φτώχεια και την ανεργία. Κάνει την καταστροφή καθημερινή πραγματικότητα για ολοένα και περισσότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου