Τρίτη 9 Απριλίου 2013


Γ.Ανδριανός: Να αποζημιωθούν χωρίς καθυστερήσεις οι παραγωγοί που επλήγησαν από την έντονη χαλαζόπτωση στην Αργολίδα

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή συμπληρωματική Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη στην οποία αναφέρεται σε όλες τις περιοχές και τις καλλιέργειες που επλήγησαν από την πρόσφατη χαλαζόπτωση στην Αργολίδα, ζητώντας την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών για την εκτίμηση των ζημιών και την καταβολή των αποζημιώσεων.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :

Επίσκεψη του ευρωβουλευτή του Κ.Κ.Ε Γ. Τούσσα σε σχολεία της Ερμιονίδας

 Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Ν.Ο Αργολίδας του Κ.Κ.Ε μαζί με τον ευρωβουλευτή του Κ.Κ.Ε Γ. Τούσσα, επισκέφτηκε την περιοχή της Ερμιονίδος και συγκεκριμένα σχολεία. Επισκέφθηκαν τα: δημοτικό σχολείο Κοιλάδας, γυμνάσιο-λύκειο Κρανιδίου, ΕΠΑΛ Κρανιδίου και το λύκειο της Ερμιόνης. 

Γ.Μανιάτης: Να προωθηθεί άμεσα το έργο αναβάθμισης του λιμανιού του Ναυπλίου

 Την ανάγκη άμεσης προώθησης του Έργου αναβάθμισης του λιμανιού του Ναυπλίου στο ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, ζητά ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης με ερώτηση που κατέθεσε στους συναρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, κ. Ε. Στυλιανίδη και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ε. Λιβιεράτο.

Στο κείμενο της ερώτησής του ο κ. Γ. Μανιάτης αναφέρει:

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Γραμματικόπουλο για το 2014

 Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν χθες οι υπεύθυνοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και συναντήθηκαν με πολλούς επώνυμους Αυτοδιοικητικούς, αίσθηση προκάλεσε η δυναμική παρουσία του Χρήστου Γραμματικόπουλου, ο οποίος προσήλθε στη συνάντηση συνοδευόμενος από 4 ιδιαίτερα επώνυμους δημοτικούς συμβούλους (Ν. Χρόνης, Γ. Νώτης, Ρ. Κούτσελα, Στ. Κουτρουμπής).

 

Την Κυριακη 14 Απριλίου η «Γιορτή της Τουλίπας» στα Δίδυμα

 Την  καθιερωμένη «Γιορτή της Τουλίπας» διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα των Διδύμων στις 14 Απρίλιου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ερμιονίδας. 

Σύσκεψη των 15μελών ολων των σχολείων στην Π.Ε Αργολίδας (βίντεο)


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Αργολίδας με αντιπροσωπεία των δεκαπενταμελών συμβουλίων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδας, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλου. Στην συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα παιδείας, κ. Πουλάς, καθώς και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού κ. Γαληνός. 

Αυθαίρετη κοπή δένδρων στο Κιβέρι καταγγελει ο Μ.Χασάπης

  Επιστολή απέστειλε σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου 2013 ο πρ. δήμαρχος Λέρνας και Δημοτικός Σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μιχάλης Χασάπης στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την αυθαίρετη κοπή δένδρων στο Κιβέρι. Ζητά την παρέμβασή του ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

H επιστολή : 

Ανοιχτή συζήτηση στη Νέα Κίο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (βίντεο)

 Ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Κίο τη Δευτέρα 8/4 στις 7.30 μμ, που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Άργους - Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

'Η αξιολόγηση, βασικό εργαλείο για το νέο σχολείο της αγοράς'' στο Ναύπλιο (βίντεο)

  Τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την Εκπαίδευση συζητήθηκαν σε εκδήλωση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ Αργολίδας στο Νάυπλιο, με θέμα ''Η αξιολόγηση, βασικό εργαλείο για το νέο σχολείο της αγοράς''.

«ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ η κατασκευή της εικόνας του» απο την Τέσσα Δουλκέρη στον "ΔΑΝΑΟ"

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός» θα ομιλήσει: η κ. Τέσσα Δουλκέρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα: « ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ η κατασκευή της εικόνας του» 

 

Εκπαιδευτική ημερίδα για την ισότητα στο Ναύπλιο

 Εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 18 Απριλίου, στο πλαίσιο της Πράξης «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο», όπως προβλέπεται από το Εθνικό Πρόγραμμα για την Ουσιαστική Ισότητα των Φύλων της Γενικής Γραμματείας Ισότητας.

Με επιτυχία η κεντρική προσυνεδριακή συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Άργος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Άργος η κεντρική προσυνεδριακή συγκέντρωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ, εν όψει του 19ου Συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί 11-14 Απριλίου στον Περισσό.

Επίσκεψη Β.Σιδέρη στις πληγείσες από τη χαλαζόπτωση περιοχές

 Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σιδέρης επισκέφθηκε χθες 08/04/13 περιοχές του Νομού που στις 07/04/13 η σφοδρότατη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση έπληξαν βαρύτατα τις ευρύτερες περιοχές του Δήμου Άργους –Μυκηνών και συγκεκριμένα στα χωριά Αχλαδόκαμπος, Καλαμάκι, Σπηλιωτάκι, Κυβέρι, Μύλους, Σκαφιδάκι, Κόκλα, Κεφαλάρι, Ελληνικό, Ζόγκα, Ν.Κίος, Δαλαμανάρα,κ.α. Ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου ο Β.Σιδέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εικαστικό εργαστήρι στο βιβλιοπωλείο "Ηλιογραφία"

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις με θέμα «Γαλλοφωνία και Πολυπολιτισμικότητα, θέατρο, τέχνες, λογοτεχνία»

 Ολοκληρώθηκαν στο Ναύπλιο οι εκδηλώσεις του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τον εορτασμό της Γαλλοφωνίας, με θέμα «Γαλλοφωνία και Πολυπολιτισμικότητα, θέατρο, τέχνες, λογοτεχνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου