Τετάρτη 10 Απριλίου 2013


Δεντροφύτευση από το Λύκειο Ερμιόνης

 Συναντήσαμε παιδιά του Λυκείου Ερμιόνης με τον καθηγητή τους, σε μια εθελοντική δεντροφύτευση στους Μύλους Ερμιόνης.

Καμπόσος προς Χασάπη: "Ο στόχος σας για άλλη μια φορά είναι προφανής, η δημιουργία και μόνο εντυπώσεων"

 Σχετικά με επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Χασάπη, ο Δήμος Άργους Μυκηνών απάντησε ως εξής:

« κ. Χασάπη,
Αναφορικά με την από αρ. πρωτ. 12652/9-4-2013 επιστολή σας, στην οποία αναφέρεστε στο κλάδεμα τριών ευκαλύπτων στο Κιβέρι, διαπιστώνουμε ότι, για ένα θέμα για το οποίο θα μπορούσατε να έχετε ενημερωθεί άμεσα με ένα απλό τηλεφώνημα είτε στο γραφείο των Αντιδημάρχων είτε στις υπηρεσίες του Δήμου, εσείς, για άλλη μια φορά, επιλέγετε να στείλετε δελτίο τύπου, προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο οποίο δεν περιορίζεσθε στη γνωστοποίηση της ερώτησής σας αλλά εγκαλείτε και κάνετε συστάσεις , θεωρώντας εκ προοιμίου ότι οι ενέργειες στις οποίες αναφέρεστε έχουν γίνει από το Δήμο.

Εξαφάνιση της ανήλικης Γκιώνη Γεωργίας (17 ετών)

 Στις 8 Απριλίου 2013 στις 14:30 το μεσημέρι, εξαφανίστηκε η Γεωργία Γκιώνη (17 ετών) από το σπίτι της, στο Κιάτο Κορινθίας.

Σπουδαίες συνεργασίες στο θερινό πρόγραμμα Πρακτικών Ασκήσεων 2013 του Πανεπιστημίου Harvard

 Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιον διοργανώνει για έβδομη χρονιά το Πρόγραμμα Θερινής Πρακτικής Άσκησης (Summer Internship Program). Στο πρόγραμμα, το οποίο διαρκεί 5 εβδομάδες (26 Μαΐου έως 29 Ιουνίου), συμμετέχουν υπότροφοι Αμερικανοί κι Έλληνες φοιτητές, οι οποίοι κατά την πρώτη εβδομάδα παρακολουθούν καθημερινά σεμινάρια νέας ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού και τις υπόλοιπες, ανάλογα με τον κλάδο σπουδών και τα ευρύτερα ενδιαφέροντά τους, πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση, προσφέροντας καθημερινή εθελοντική εργασία σε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων, που βρίσκονται στο Ναύπλιο.

Κάλεσμα Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας

 Καλούμε κάθε εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα, κάθε άνεργο, να συμμετέχει στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας, την Κυριακή στις 14 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 πμ έως 1:00 μμ και την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στις εκλογές του σωματείου μας, από της 11:00πμ έως τις 4:00 μμ, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέας Κίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου