Δευτέρα 8 Απριλίου 2013


Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας

 Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας καλεί τα μέλη του και κάθε εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα, να συμμετάσχουν στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του.

Γ. Ανδριανός: Προβλήματα στην χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ε. Λιβιεράτο, και Εσωτερικών κ. Ε. Στυλιανίδη με θέμα έγγραφο του Γεωργικού Συνεταιρισμού Πωλήσεως Αγροτικών Προϊόντων Ανυφίου, με το οποίο παρουσιάζονται τα σημαντικά προβλήματα που έχουν ανακύψει ως προς την χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχουν επίσημοι τίτλοι ιδιοκτησίας.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής: 

Συναυλία με την Νέλλη Σεμιτέκολο και τον Κωνσταντίνο Σφέτσα

 O σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» παρουσιάζει τη σπουδαία και καταξιωμένη πιανίστα Νέλλη Σεμιτέκολο και τον προικισμένο βιολοντσελίστα Κωνσταντίνο Σφέτσα σε συναυλία με έργα Μπετόβεν, ντε Φάλια, και Γκριγκ.

"Τα σκιάχτρα" του Γ.Αντωνίου στην Ερμιόνη

 Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας πολιτιστικής κληρονομιάς (18 Απριλίου), ο  "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ" διοργανώνει το Σάββατο 13 Απρίλη και ώρα 6 30΄ μ.μ. στην αίθουσα Συγγρού, εκδήλωση με θέμα «Το σκιάχτρο».

Κυνηγετική ημερίδα στο Ναύπλιο από τον 1ο κυνηγετικό σύλλογο Ναυπλίου

 Ο 1ος κυνηγετικός σύλλογος Ναυπλίου διοργάνωσε ημερίδα σε συνεργασία με το περιοδικό "Κυνηγεσία και Κυνοφιλία" σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου στις 7:00μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου