Δευτέρα 8 Απριλίου 2013


Καθαρισμός της Καραθώνας την Κυριακή 14 Απριλίου

 Η εθελοντική ομάδα του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ Ναυπλίου συμμετέχει στην παγκόσμια δράση εθελοντισμού “ Let’s do it! “ , με καθαρισμό στην παραλία της Καραθώνας την Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

Τα Highlights του τελικού κυπέλλου Αργολίδας μεταξύ του Παναργειακού και του Τροιζηνιακού 4-0 (βίντεο)

 Με τρία γκολ του Αγγελόπουλου στο πρώτο ημίχρονο κι ενα του Ισούφη στο δεύτερο, ο Παναργειακός κέρδισε τον πολύ καλό Τροιζηνιακό και αναδείχθηκε κυπελλούχος Αργολίδας για την περίοδο 2012-2013 

Σύσταση Ομάδας Εθελοντών στο Δημο Ναυπλιέων

 Ο Δήμος Ναυπλιέων φέτος προχώρησε στη σύσταση Ομάδας Εθελοντών. Η ομάδα εθελοντισμού λειτούργησε για πρώτη φορά στην διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου και η συνεισφορά της ήταν αξιέπαινη. Η συμμετοχή εθελοντών ήταν σημαντική και στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια που προσέφεραν οι εθελοντές του δήμου μας σε δράσεις όπως οι 1ες Νεοπεταλιές, ποδηλατοβόλτα, δεντροφυτεύσεις, διανομή σχολικών ειδών, κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικό φροντιστήριο, αιμοδοσίες.

Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς για τους εμπόρους

Ομοσπονδία Εμπορικών
Συλλόγων Πελοποννήσου

Μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες του Συνδικαλιστικού μας Φορέα, η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας ικανοποίησε το αίτημα πολλών Συλλόγων μας και σχεδόν όλων των εμπόρων-μελών μας για μεταφορά της αργίας της πρωτομαγιάς εκτός της Μεγάλης Εβδομάδας, προκειμένου να μπορέσουν οι συνάδελφοί μας που λειτουργούν μέσα σε απόλυτο καθεστώς ύφεσης και οικονομικής δυσπραγίας, να εκμεταλλευτούν τα όποια οφέλη από το εορταστικό κλίμα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας. 

Γ. Αναγνώστου: Η νέα "δημοσκόπηση" αποτελεί άλλον ένα μύθο

Δελτίο τύπου

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Αναγνώστου δήλωσε για τη νέα "δημοσκόπηση" Καμπόσου:

Ημερίδα Ψυχολογίας και Διαιτολογίας στο Εργατικό Κέντρο Άργους

  Ημερίδα Ψυχολογίας και Διαιτολογίας διοργανώνουν από κοινού οι Σύλλογοι Γενέων & Κηδεμόνων του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους.

Ερώτηση Ανδριανού στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης την χθεσινή χαλαζόπτωση

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη με θέμα την ανάγκη άμεσης ενεργοποίησης των διαδικασιών για την εκτίμηση των ζημιών από την έντονη χαλαζόπτωση σε περιοχές του Άργους (Σπηλιωτάκι, Καλαμάκι, Σκαφιδάκι, κ.α.) η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές ιδίως σε καλλιέργειες βερίκοκου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :

Συγχαρητήρια Β.Σιδέρη στον κυπελλούχο Παναργειακό

 Συγχαίρω από καρδιάς την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναργειακού για την κατάκτηση του κυπέλλου Αργολίδας για την περίοδο 2012-2013.

Π.Α.ΜΕ Εκπαιδευτικών Αργολίδας: Συναγερμός! Συγχωνεύουν τμήματα καταργούν οργανικές θέσεις!

Το Υπουργείο έστειλε με σχετικό έγγραφο (44506 /Δ4/02-04-2013) που απέστειλε στους Περιφερειακούς Διευθυντές Π.Ε. & Δ.Ε. Εκπαίδευσης αναφέρει πως «μεγάλος αριθμός σχολικών μονάδων διατηρεί αυξημένη οργανικότητα, η οποία είναι δυσανάλογη με το μαθητικό δυναμικό». Μάλιστα, αποστέλλονται και πίνακες στα σχολεία με στήλη η οποία αναφέρει τι οργανικότητα θα έπρεπε να έχει κάθε σχολική μονάδα βάσει του μαθητικού της δυναμικού.

Επεισόδια στο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών Κορίνθου

  Στο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών Κορίνθου, χθες 7 Απριλίου στις 16:30, ομάδα αλλοδαπών, αφού αρχικά προκάλεσαν φθορές στους εσωτερικούς χώρους ενός κτιρίου, στη συνέχεια επιτέθηκαν σε άλλους αλλοδαπούς που βρίσκονταν στο προαύλιο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά επτά αλλοδαποί. 

Αλλαγή Πορείας: Η δημοσκόπηση της alco δίνει νέα θητεία στον Καμπόσο και επιβραβεύει την προσπάθειά του.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

 Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη του. Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια. Ενώνουμε όλες τις δυνάμεις του τόπου μας. Μεγάλης έκτασης νίκη σε όλα τα επίπεδα δίνουν οι πολίτες του δήμου Άργους Μυκηνών στον Δημήτρη Καμπόσο μέσω δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό ειδησεογραφικού site. 

Γ.Μανιάτης με σκληρή γλώσσα για την δημοσκόπηση στον δήμο Άργους Μυκηνών

 Σχετικά με πρόσφατη δημοσκόπηση για υποψηφιότητες δημάρχων στο Δήμο Άργους - Μυκηνών, ο Γραμματέας της Κοινοβ. Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Αργολίδας καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου