Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Θα κατέβει τελικά για δήμαρχος στο Άργος ο Χειβιδόπουλος; Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη στην Τ. Σουκαρά



















 Για όλα μίλησε την Παρασκευή στην εκπομπή "Περισκόπιο" στον ΗΛΕΚΤΡΑ και στην Τζένη Σουκαρά ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος. Ήδη ο απόηχος της εκπομπής είναι ιδιαίτερα ισχυρός αφού ο κ. Χειβιδόπουλος έδωσε τις δικές του απαντήσεις στα επίμαχα θέματα της επικαιρότητας που αγγίζουν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Πέτρο Τατούλη.

Η λιτανεία του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα (βίντεο)

 Παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου πραγματοποιήθηκαν οι θρησκευτικές εορταστικές εκδηλώσεις στο νησί της Αίγινας. Παρακολουθήστε την λιτανεία της Τιμίας Κάρας και τις ιερής εικόνας στα στενά του νησιού, όπως την κατέγραψε η κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων που βρέθηκε στο νησί για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Συμμετοχή του Συλλόγου καρκινοπαθών Αργολίδας στον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας

 Ο Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν.Αργολίδας " Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ " για 3η χρονιά παίρνει μέρος στο κλασσικό Μαραθώνιο στην Αθήνα.

Πύρρειος νίκη για τα Μέθανα επί του Οίακα με 89 - 84

 Ένα όμορφο παιχνίδι που περιελάμβανε, δυνατές φάσεις, μεγάλα σουτ και παράταση, απόλαυσαν οι φίλοι του μπάσκετ εχθές Σάββατο στο κλειστό του Ναυπλίου. Ο Οίακας υποδέχθηκε τα Μέθανα σε ένα παιχνίδι που διαφαινόταν αρκετά κρίσιμο για την πορεία των δύο ομάδων, αφού και οι δύο νίκησαν την πρώτη αγωνιστική αλλά μετά συνέχισαν με ήττες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου