Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Ανοικτό το Παλαμήδι για το κοινό στην Πανσέληνο της 21ης Αυγούστου

 Περισσότεροι από 100 αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία και μουσεία στην Αττική αλλά και σε όλη την επικράτεια, από τη Ζώνη του Έβρου ώς τη Φαιστό της Κρήτης και από το Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας μέχρι το Ηραίο της Σάμου, θα παραμείνουν ανοιχτοί τη βραδιά της 21ης Αυγούστου 2013, με αφορμή την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο. 

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου την Τρίτη 20 Αυγούστου

 Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου (ισόγειο Δημαρχείου), προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα ημερήσιας διάταξης και ληφθούν αποφάσεις επ’ αυτών:

Συλλογή τροφίμων κατά την "3η Γιορτή Circulo cooperativa" στην Καραθώνα


 Μετά από συνεννόηση με τα δύο κοινωνικά παντοπωλεία της περιοχής μας, (Κοινωνικό παντοπωλείο Πολιτών Άργους και της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου) αποφασίστηκε την ημέρα της "3ης Γιορτής Cirgulo" να υπάρχει διαμορφωμένος χώρος στην Καραθώνα για την συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών ατομικής υγιεινής.

Ντελαπάρισε τζιπ στην είσοδο της Ερμιόνης

 Διαβάζουμε στο Εικονοσπόπιο News

Αρκετός κόσμος έχει επισκεφτεί το τελευταίο διάστημα την περιοχή της Ερμιονίδας.Τα αυτοκίνητα έχουν πολλαπλασιαστεί και βέβαια τα ατυχήματα στους επαρχιακούς δρόμους δεν λείπουν.Έτσι λοιπόν χθες το μεσημέρι (όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Εικονοσκόπιο) ένα όχημα τύπου τζιπ(daihatsu) αναποδογύρισε απο άγνωστη αιτία στην είσοδο της Ερμιόνης.

 

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Ναύπλιο Νέα Ελπίδα: Άσχημο πράγμα ο πανικός, αλλά ακόμα ασχημότερο η ασχετοσύνη

Διαβάζουμε στο Ναύπλιο Νέα Ελπίδα

 Τελικά ο διάλογος -έστω και με ολίγη ένταση- είναι ωραίο πράγμα, ακόμα και σε μία εποχή που ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων μάλλον αφήνει αδιάφορο τον κόσμο, για να μην πούμε ότι τον εκνευρίζει κιόλας.

Λαϊκή Συσπείρωση: Να δοθεί λύση στα οξυμμένα λαϊκά προβλήματα του Δήμου Ερμιονίδας

 Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις του ΚΚΕ στην Βουλή και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου προκειμένου να δοθεί λύση στα οξυμμένα λαϊκά προβλήματα, στην περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας, τόσο η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , όσο και οι φορείς της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης κωφεύουν προκλητικά.

Επανερχόμαστε και με την παρούσα επιστολή μας στα εκρηκτικά προβλήματα της περιοχής επισημαίνοντας τα εξής :

Διαγωνισμός για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή 80 δόκιμων Σημαιοφόρων Λ.Σ

 Το Λιμεναρχείο Ναυπλίου σας ενημερώνει ότι με την Αριθμ.Φακέλου:221.10-3/2013/Αριθμ.Σχεδίου:9116/13-08-2013 Απόφαση Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή ογδόντα (80) δόκιμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΕΣ - EΜΠΟΡΟΙ – ΒΙΟΤEΧΝΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑIΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤIΕΣ

Ποιος τη ζωή μας…την κυνηγά!!! Ποιος;

Ποιός δεν θυμάται…

Τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Σαμαρά για στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με ρευστότητα στη πραγματική οικονομία; Τα ΖΑΠΠΕΙΑ του ιδίου, με τη μείωση των φορολογικών συντελεστών στις επιχειρήσεις;

Μουσική Πανσέληνος στην Αρχαία Επίδαυρο

 Για ακόμα μια χρονιά ο πολιτιστικός σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου γιορτάζει την πανσέληνο του Αυγούστου όπως μόνο στην Επίδαυρο ξέρουμε...

Ξεκινούν αύριο τα "ΤΙΡΥΝΘΕΙΑ 2013" με τους "Τρεις & Μία"

 Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας κάνει την έναρξη των "ΤΙΡΥΝΘΕΙΩΝ 2013" αύριο Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 στην κεντρική πλατεία του χωριού με τους "Τρεις & Μία", οι οποίοι μας υπόσχονται μία αξέχαστη μουσική βραδιά με πολλά τραγούδια και χορό!!!!

Σας περιμένουμε όλους!!!

(Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου