Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Πάγωσε το Άργος από το αιματηρό περιστατικό του πυροβολισμού 17χρονης από τον πατέρα της (βίντεο)

















 Ανάστατη η κοινωνία του Άργους παρακολουθεί την εξέλιξη της αιματηρής υπόθεσης της 17χρονης Α.Μ που πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι από τον 47χρονο πατέρα της, που στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του.

Πατέρας πυροβόλησε την κόρη του στο Άργος

 Πατέρας από την πόλη του Άργους πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο κέντρο της πόλης μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Παρέμβαση Γραμματικόπουλου για τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

 Θετικά σχόλια έχει προκαλέσει η πρόσφατη παρέμβαση του Χρήστου Γραμματικόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη δημιουργία ενός κτιρίου το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Ι. Ν. της Ευαγγελιστρίας. 

Πυρά κατά αντιδημάρχων από τον πρόεδρο της κοινότητας Ανυφίου για τα όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ. της 7/8/2013

 Σύμφωνα με αίτημα προς το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ναυπλιέων (εδώ) που είχαμε δημοσιεύσει, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανυφίου Κώστας Καραμπής αιτούνταν προς το δημοτικό συμβούλιο να απαντηθεί από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο φωτισμού για πιο λόγο δεν γίνεται επιδιόρθωση στον δημοτικό φωτισμό στα όρια της τ.κ. Ανυφίου και γιατί όταν αυτή συμβεί γίνεται μόνο επιλεκτικά σε συγκεκριμένους πολίτες. 

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο σε σχετική ερώτηση που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γκιόλας επικεφαλής του συνδυασμού "Άλλη Πρόταση", απάντησαν ο αντιδήμαρχος Γιάννης Τζαρίμας και ο αντιδήμαρχος Π. Βλαχόπουλος με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς (κατά τον κ. Κ.Καραμπή) για το πρόσωπο του προέδρου της κοινότητας Ανυφίου που κατά την συνεδρίαση δεν ήταν παρόν.

Σε νέα επιστολή του ο κ Κ.Καραμπής τονίζει τα εξής:

Τραγικές καταστάσεις στις φυλακές Ναυπλίου

 Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου, Χάρης Νενεκούμης, περιγράφει τις απίστευτες συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές Ναυπλίου λόγω του υπερπληθυσμού των κρατουμένων. 

 

Έκκληση για βοήθεια από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Ναυπλίου "Οι Αδέσποτοι"

 Θερμή παράκληση!!! Τα περιστατικά αυτές τις μερες για ακόμα μια φορά ειναι αμέτρητα και τα χέρια βοηθείας μετρημένα.....δεν έχουμε άλλο χώρο! Τα περισσότερα ειναι κουταβάκια...πολύ μικρά για να επιβιώσουν! Κάνουμε θερμή παράκληση!!! Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας...

ROCK FESTIVAL 2013 στην Καραθώνα

 Στις 30 - 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το ROCK FESTIVAL 2013 που διοργανώνει η "Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου" για μια ακόμη χρονιά στην παραλία Καραθώνας. 

375 θέσεις εργασίας στους δήμους της Αργολίδας

 Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν το φιλόδοξο πρόγραμμα της Κυβέρνησης που αναμένεται να ανακουφίσει οικογένειες χωρίς κανένα εργαζόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες 40.000 θέσεις θα καλύψουν άνεργοι με πεντάμηνες συμβάσεις και 10.000 θέσεις θα καλύψουν άνεργοι με επτάμηνες συμβάσεις εργασίας. Ήδη για τις πρώτες 40.000 θέσεις έχει ολοκληρωθεί η κατανομή των θέσεων. Επισημαίνεται ότι όσοι απασχοληθούν στα προγράμματα αυτά θα έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ένσημα.

Στο πρόγραμμα προβλέπεται για τον δήμο Άργους-Μυκήνων 160 θέσεις, τον δήμο Επιδαύρου 32 θέσεις, για τον δήμο Ναυπλιέων 131 και για τον δήμο Ερμιονίδας 52 θέσεις.

1-1 στο φιλικό του Πανναυπλιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (Κ 20) - Έπαιξε και ο Β. Πλιάτσικας

 Παραπάνω από θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε ο Πανναυπλιακός στο πρώτο φιλικό τεστ. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη νωρίς, σε μία περίοδο που γίνονται καθημερινές διπλές προπονήσεις και είναι φυσικό οι παίκτες να είναι ‘πιασμένοι’, η ομάδα απέδωσε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με χαρακτηριστικό την καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου