Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ(ΠΥΡΓΕΛΛΑ ΑΡΓΟΥΣ)


Λίγο πριν το ημερολογιακό τέλος του καλοκαιριού, και μετά απο το πρώτο Φεστιβάλ,γιά μουσικούς και συγκροτήματα της περιοχής μας,που διοργανώθηκε το καλοκαίρι του 2012,είπαμε να προχωρήσουμε στην συνέχεια του,αφού πέρσυ περάσαμε υπέροχα και έτυχε μεγάλης αποδοχής η κοινή μουσική προσπάθεια,τόσων μουσικών που έλαβαν μέρος.

Φέτος υπήρξαν πολλές δυσκολίες, κυρίως γιατί θέλαμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι απο πέρσυ και γιατί πλέον τα standard's ανέβηκα εκ των πραγμάτων σκαλοπάτι.

Μπορεί σε αυτό το δεύτερο φεστιβ
άλ να αλλάζουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο σε ότι αφορά το διοργανωτικό, και τεχνικό μέρος, όμως εκείνο που δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει, είναι η ανάγκη μας, πρώτιστα γιά μουσική ψυχαγωγία και στην συνέχεια γιά διασκέδαση.
Η μουσική όπως έχω πεί ΜΟΝΟ ΕΝΩΝΕΙ, και ότι έξω απο αυτό εμάς δεν μας αγγίζει!!!

Αυτη τη φορά οι δυό μας ημέρες μουσικών εκδηλώσεων, θα πλημμυρίσουν,απο τις μουσικές νότες και τις φωνές επτά διαφορετικών σχημάτων,καλύπτοντας αρκετά μουσικά είδη και που πρώτιστα σέβονται την μουσική που υπηρετούν και τον κόσμο στον οποίο απευθύνονται.

Μετά το τέλος της παρουσίας κάθε μουσικού σχήματος, θα μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα 15 λεπτών, γιά να ετοιμαστεί ο ήχος και το επόμενο σχήμα, ενω κατά την είσοδο του, θα αναγγέλεται ένα βασικό του βιογραφικό σημείωμα, έτσι ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τους συγκεκριμένους μουσικούς και το τι ακριβώς κάνουν.Αυτο το "νεκρό"χρονικό διάστημα με αυτο τον τρόπο θα μπορέσουμε να το εκμεταλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται.

Εκτός των υπολοίπων, θα έχουμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στο φετεινό φεστιβάλ ένα μεγάλο όνομα απο τον χώρο των κρουστών, τον γητευτή όπως εγω τον αποκαλώ των κρουστών Νίκο Τουλιάτο.
Θα είναι κοντά μας ως Guest Star ,της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ, και θα μας παίξει ένα ιδιαίτερο τυμπανιστικό και όχι μόνο solo,όπως μόνο αυτός ξέρει!!!

Συνολικά ,θα φροντήσουν γιά εσάς, με την μουσική τους παρουσία και με σειρά-ημέρα & ώρα εμφάνισης οι εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
==================

21.30'-22.30'.....Μεσόγειος
22.45'-23.45'.....Pasa Tempo
00.00'-00.30'.....Νίκος Τουλιάτος
00.45'-01.45'.....“duo Q10” & friends

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
==================

22.00'-23.00'.....Da Capo-V
23.15'-00.15'.....Ελληνικός Διπλός
00.30'-01.30'.....Γιάννης Νανόπουλος & Μάρω Λιάπη
====================================

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Sfera 94,1 FM

Το φετεινό μας φεστιβάλ όπως και πέρσυ, θα έχει και χορηγό επικοινωνίας,ο οποίος δεν είναι άλλος απο τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 94,1,ενώ φέτος θα καταβληθούν και προαπάθειες γιά ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση της διήμερης εκδήλωσης.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΟΥ: STUDIO SOUND-POWER:Limperis Pitouras

Αυτη την φορά είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το ηχητικό και οπτικό μέρος του φεστιβάλ, θα το έχει στα έμπειρα χέρια και αυτιά του,ως χορηγός, ο Κύριος Λιμπέρης Πίτουρας, ο οποίος και εγγυάται γιά όλους τους μουσικούς επι σκηνής αλά και σε εσάς ως ακροατές ,άψοχο επαγγελματικό ηχητικό και οπτικό αποτέλεσμα.

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: GRIFO Cafe Bar-AΡΓΟΣ & Μπύρα kaiser

Το φιλόξενο και ολοκαίνουργο Cafe Bar GRIFO στην καρδιά του Αργους,σε συνεργασία με την μπύρα Kaizer,θα μας παρέχουν φιλική υποστήριξη,βοηθώντας έτσι και αυτοί με τον δικό τους τρόπο στην διήμερη μουσική μας ψυχαγωγία-διασκέδαση.

==================================

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ Νο1:

Στον χώρο,της εκδήλωσης, θα υπάρχει όπως και πέρσυ απλωμένο στο γκαζόν του κήπου,ένα μεγάλο θεατρικό πανί με αρκετές μαξιλάρες επάνω του, πολύ κοντά στην μουσική σκηνή,και όσοι το επιθυμούν..(..εγω αυτό θα έκανα...) μπορούν να ξαπλώσουν και να απολαύσουν τις συναυλίες.
Επίσης στον χώρο υπάρχει πιό μακριά απο την σκηνή, ένας μεγάλος πέτρινος καναπές, όπου και εκεί μπορείτε να κάτσετε.
Γιά τους υπόλοιπους που θα θελήσουν κάποιο τραπέζι με καρέκλες, θα υπάρχουν στον χώρο, αλά όπως καταλαβαίνετε σε περιορισμένο αριθμό,και γιά αυτό όποιος θέλει μπορεί να φέρει μαζί του και κάποιο extra καρεκλάκι η μαξιλάρι.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!
Καλό θα είναι επίσης ,να έχετε μαζί σας και κάποιο πανωφόρι, επειδή στην περιοχή και με το πέρασμα της ώρας ίσως κάνει λίγη ψυχρούλα.

Στην συνέχεια των ημερών, απο αυτην εδω την σελίδα, θα μπορείτε να παρακολουθείτε και να ενημερώνεστε σε τακτά και αναγκαία χρονικά διαστήματα, γιά ότι απαραίτητο προκύπτει,καθώς επίσης και οδηγίες πλοήγησης στον χώρο, γιά όσους δεν γνωρίζουν, μαζί με οδηγίες παρακαρίσματος, αφού πρόκειται γιά ιδιωτικό χώρο,με περιορισμένο Praking ,που σε κάθε περίπτωση κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων,τα αυτοκίνητα στην είσοδο και έξοδο απο τον χώρο, δεν θα πρέπει να δημιουργήσουν πρόβλημα στους μουσικούς επι σκηνής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ Νο2:

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν διαθέσιμες μπύρες-νερά και Coca Cola.
Γιά την αντιμετώπιση των βασικών εξόδων του διήμερου φεστιβάλ που δεν είναι λίγα και την προετοιμασία του χώρου στις συγκεκριμένες συνθήκες, ορίστηκε μιά ενδεικτική είσοδο της τάξης των 5 €, με τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε την κάθε τετράωρη (+) ημέρα του φεστιβάλ,έχοντας και απο μία μεγάλη μπύρα απο τα βαρέλια μας, και επειδή ίσως δεν σας φτάσει αυτη, η κάθε επόμενη θα έχει ένα συμβολικό κόστος 1 €
Θα πρέπει εδω να διευκρινήσω ότι η ενδεικτική τιμή εισόδου και η συμβολική τιμή κάθε επιπλέον μπύρας εκτός της αρχικής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.......όποιος δεν θέλει η δεν μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα, είναι και πάλι ευπρόσδεκτος, αφού ο βασικός σκοπός μας είναι η μουσική μας διήμερη φεστιβαλική μας συνεύρεση....
ΦΑΓΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!

Οπως έχω πεί και άλλες φορές ,πόρτα κήπου και μουσικής δεν τρώει κανείς και ο σκοπός μας όπως εύκολα καταλαβαίνετε σε καμία περίπτωση δεν είναι το κέρδος.

==================================

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου