Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μήπως τελικά το ΤΟΛΟ είναι "υπό διωγμόν";;;

  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς 
  •  
Μήπως τελικά το ΤΟΛΟ είναι "υπό διωγμόν";;;
Το ότι υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα στους δημους για την ομαλή διαχείριση των σκουπιδιών είναι δεδομένο. Επειδή όμως αυτό είναι δεδομένο, οι υπηρεσιες των δήμων θα έπρεπε να αξιολογούν το πως διαθέτουν το δυναμικό τους.
 
Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Απλά διότι το σκουπίδι έχει πλημμυρίσει τους δρόμους και τις πλατείες σε πάρα πολλές περιοχές. 
 
 
Στο Τολό του Ναυπλίου, μια ιδιαίτερα τουριστική της Πελοποννήσου, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, τις μέρες του δεκαπενταύγουστου το σκουπίδι έχει ξεχειλίσει. Ο ίδιος ο Δήμος που κόπτεται για το ενδιαφέρον του για την στήριξη των επαγγελματιών δυσφημίζει το Τολό, δυσφημίζει τον τουριστικό προορισμό του. 
 
Τι να τις κάνει ο επαγγελματίας του Τολού που περιμένει αυτό το μήνα για να αντιμετωπίσει την οικονομική δυσπραγία του, τις μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις του δημάρχου και των αντιδημάρχων, όταν η καθημερινότητα τους διαψεύδει; 
 
Την μια η φωτιές στην χωματερή του Τολού, όπως και σε εκείνη του Ναυπλίου πριν λίγες ημέρες γεμίζουν την ατμόσφαιρα με δηλητήρια. Την άλλη τα σκουπίδια κάνουν παρέλαση στους δρόμους της πόλης. Την επόμενη βρωμίζει η παραλία από τα σκουπίδια που έρχονται από τις ιχθυοκαλλιέργειες. Πριν ακριβώς ένα χρόνο ο βιολογικός είχε στείλει το περιεχόμενο του να συντροφεύει τους λουόμενους στην παραλία και τους κατοίκους στις αυλές τους. 
 
Τι να πρωτοπεί κάποιος για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Αίσχος κ. δήμαρχε. Αίσχος κ. αρμόδιε αντιδήμαρχε και τοπάρχη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου