Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα του “Κοινωνικού Φροντιστηρίου” του Δήμου Ναυπλιέων

 Μετά την περσινή επιτυχημένη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Ναυπλιέων, με την οποία δόθηκε η δυνατότητα σε δεκάδες μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να υποστηριχθούν μαθησιακά, ο Δήμος Ναυπλιέων με τη συνεργασία εθελοντών Καθηγητών, προχωρεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη λειτουργία του, στον χώρο του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου.

2ο Μουσικό Φεστιβάλ Αργολίδας στο σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" (Πυργέλλα Άργους)

30 & 31 Αυγούστου 2013

 Λίγο πριν το ημερολογιακό τέλος του καλοκαιριού, και μετά απο το πρώτο Φεστιβάλ,γιά μουσικούς και συγκροτήματα της περιοχής μας,που διοργανώθηκε το καλοκαίρι του 2012,είπαμε να προχωρήσουμε στην συνέχεια του,αφού πέρσυ περάσαμε υπέροχα και έτυχε μεγάλης αποδοχής η κοινή μουσική προσπάθεια,τόσων μουσικών που έλαβαν μέρος.

Επιχείρηση καθαριότητας των φρεατίων ομβρίων υδάτων στο Ναύπλιο

 Η καθαριότητα της πόλης ανήκει στις πρώτες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής που προσπαθεί να ανταποκριθεί με κάθε τρόπο. Παράλληλα και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ναυπλίου μετέχει στις ενέργειες αυτές υλοποιώντας ένα πρόγραμμα καθαρισμού των φρεατίων ομβρίωνυδάτων,ώστε να είναι καθαρά και να μπορούν να λειτουργήσουν σε περίπτωση βροχοπτώσεων.

Ποδηλατάδα στη Νέα Τίρυνθα

Στα πλαίσια των "Τιρυνθείων 2013" ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας διοργανώνει ποδηλατάδα στα όρια του Δ.Δ. Νέας Τίρυνθας την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013. 

Ολοκλήρωση ύδρευσης Ναυπλίου – Κατασκευή κεντρικού αγωγού

















Δελτίο τύπου

 Η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου προγραμματίζει, σχεδιάζει και υλοποιεί έργα υποδομής στον τομέα ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλη την έκταση αρμοδιότητάς της στον διευρυμένο πλέον Καλλικρατικό Δήμο, με συνέπεια, με υπευθυνότητα και με τις άριστες δυνατές τεχνικές λύσεις.

Άσκηση Επίδαυρος – Σύσσημον

 Με στόχο πάντα την ουσιαστική έρευνα, η ομάδα Χώρος προσεγγίζει το αρχαίο θέατρο μέσα από σπαράγματα των τριών τραγικών και κομμάτια από το Σύσσημον του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Επιστρέφει στις απαρχές πιστεύοντας ότι «σήμερα όπου όλοι φωνάζουν ταυτόχρονα, και ό,τι μας απασχολεί κρατάει μόνο μια στιγμή, οφείλουμε να αναμετρηθούμε με μεγέθη που μας ξεπερνούν, να φορέσουμε τα πρόσωπα των ανθρώπων που πέρασαν και να γνωρίσουμε τον εαυτό μας. 

Η Δημοκρατική Αριστερά Πελοποννήσου για τον τουριστικό τομέα στην περιφέρειά μας

 Σε λίγες μέρες τελειώνει και ο Αύγουστος και αποτελεί πλέον κοινή διαπίστωση ότι η Πελοπόννησος δεν ωφελήθηκε, όσο έπρεπε και όσο ήταν δυνατόν από το λεγόμενο success story του τουρισμού μας για το 2013. Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε στατιστικά στοιχεία, διαπιστώνουμε ότι η αύξηση του τουρισμού αφορά λίγες μόνον περιοχές της χώρας, ενώ ιδιαίτερα ωφελημένοι είναι οι μεγάλοι tour operators και οι επιχειρηματίες των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και αλυσίδων και ότι η όποια αύξηση των εισπράξεων από τον τουρισμό δεν διαχέεται όπως πρέπει στην κοινωνία. 

Πατάτες, καρπούζια και κρεμύδια φέρνει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

 Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης θα διαθέσει :

Ανοιχτή επιστολή τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους υπουργούς Κ. Χατζηδάκη και Π. Μηταράκη, Ι. Μιχελάκη, Ι. Μανιάτη



KOINH ΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΔΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ 

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:

· ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
· ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
· ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
κ.κ. Κ. Χατζηδάκη και Π. Μηταράκη, Ι. Μιχελάκη, Ι. Μανιάτη.

 Την Τρίτη 30 Ιουλίου 2013 κ. Υπουργοί παραβρεθήκατε στην Τρίπολη στην κοινή συνέντευξη Τύπου με Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και συγχαίρατε εαυτούς και αλλήλους για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Υποθέτουμε ότι η παρουσία σας όπως εμμέσως πλην σαφώς τονίσατε είχε στόχο μεταξύ των άλλων να συγχαρεί τον Περιφερειάρχη και για τον διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο επιλογής της αναδόχου εταιρείας.

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να σας ζητήσουμε απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Κόμβος Καρυάς...το γεφύρι της Άρτας!!!

 "Το γεφύρι της Άρτας" ... κόμβος Καρυάς, θέση "Φυστικιές", θα ειναι πλέον σε λίγο καιρό ένα φαράγγι από τις λακκούβες. Από τις "φωνές" του κ. Κοδέλα πριν λίγους μήνες έστρωσαν ένα κομμάτι από την Κορίνθου για να μην υπάρχουν πολλές αντιδράσεις. Τώρα μήνες μετά, έχουν σπάσει τα αυτοκίνητα των κατοίκων της περιοχής και πολλές φορές κάποιοι γλύτωσαν από πέσιμο, οδηγώντας δίκυκλο. 

Η Νέα Κίος γιόρτασε την Θεομάνα

 Ο μήνας Αύγουστος είναι αφιερωμένος κατ’ εξοχήν στην Παναγία μας. Θεωρείται το Πάσχα του καλοκαιριού. Η Παναγία μας τιμάται ιδιαίτερα από ολόκληρο τον ορθόδοξο χριστιανικό κόσμο. Στις 23 Αυγούστου, που είναι η Απόδοσης της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο ενοριακός Ιερός Ναός Θεομάνας Νέας Κίου στην Αργολίδα.

Με Ιωνικό το Σάββατο ο Πανναυπλιακός

 Το πιο σημαντικό μέχρι τώρα φιλικό ματς δίνει ο Πανναυπλιακός το Σάββατο. Στις 17.30 το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Νικαίας, σε ένα πολύ δυνατό τεστ που θα δώσει την ευκαιρία στο Νίκο Μητροσύλη και τους συνεργάτες του να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της ομάδας απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Θεατρική παράσταση "Τι κάνω εγώ εδώ;" στη Νέα Τίρυνθα

 Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός σύλλογος Νέας Τίρυνθας σας προσκαλεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 και ώρα 9μ.μ στη θεατρική παράσταση "Τι κάνω εγώ εδώ;" από την ομάδα του Εκστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου