Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η 17χρονη της τραγωδίας στο Άργος - Κλινικά νεκρός ο πατέρας
























 Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι, νοσηλεύεται η 17χρονη Α.Μ, την οποία πυροβόλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πατέρας της στο Άργος.

Φωτιά στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου

Πυροσβέστες επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο φωτιά σε εστιατόριο, στην οδό Σταικοπούλου στο  ιστορικό κέντρο της πόλης Ναυπλίου.

Απάντηση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου στο δημοσίευμα Γραμματικόπουλου

Με έκπληξη διάβασα ανώνυμη ανάρτηση στο blog σας, περί «παρέμβασης του Κου Γραμματικόπουλου για το θέμα του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας», που μάλιστα είχε και θετικό αντίκτυπο. Ως θεσμικός παράγοντας του Δήμου, θεωρώ καθήκον μου να διευκρινίσω γεγονότα, αλλά και να καυτηριάσω πρακτικές και συμπεριφορές.

15χρονος με σοβαρό τραυματισμό χθες στο Κεφαλάρι Άργους

Φώτο αρχείου
 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Κεφαλάρι του δήμου Άργους Μυκηνών με πολύ σοβαρό τραυματισμό 15χρονου αγορίου από την περιοχή. 

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη και ο πατέρας της






















Ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της άτυχης 17χρονης Α.Μ από το Άργος που το μεσημέρι της Δευτέρας έπεσε αιμόφυρτη στο κέντρο της πόλης, από το χέρι του ίδιου της του πατέρα.

Η βραδιά της μεγάλης οικογένειας του Διομήδη













 Στον υπέροχο ανακαινισμένο χώρο του θερινού κινηματογράφου "Σινέ Βάλια" (πρώην Αριζόνα), δίπλα από το Αρχαίο Θέατρο Άργους, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 21.00, μια ξεχωριστή βραδιά για την μεγάλη οικογένεια του Διομήδη.

Επερώτηση Κοδέλα για την αγορά κόκκινων δανείων από ξένα Hedge Funds

 Επερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας, με θέμα τα ξένα HEDGE FUNDS που καταφθάνουν στην Ελλάδα, με πρόθεση να αγοράσουν τα «κόκκινα δάνεια», θέτοντας τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών σε κίνδυνο.

Αναλυτικά η επερώτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου