Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Μια του κλεφτή, δυο του κλέφτη, τρίτη και η κακή του μέρα

 1:45 χθες το βράδυ, ξημερώματα Κυριακής, στην διασταύρωση της οδού Άργους και Χ. Τρικούπη στο Ναύπλιο, φορτηγό (κλούβα) με δυο ευτραφείς κυρίους!!!... αφού είχαν ανεβεί στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο, είχαν επιδοθεί σε ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση λαϊκού πολιτιστικού δρώμενου (κοινώς πανηγύρι - κλαρινογλεντιού) σε χωρίο της Αργολίδας, επιβεβαιώνοντας αυτό που γράψαμε προ ημερών πως, ο δήμος το πρωί ξηλώνει αφίσες και το βράδυ οι επιτήδειοι τις ξανακολλάνε.

Πρωινό μπάνιο και βόλτες στο Ναυπλίο έκανε ο Πρωθυπουργός Α.Σαμαράς

 Στο Ναύπλιο βρίσκετε, για τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης, πριν τον καυτό χειμώνα που έρχεται, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Μνημόσυνο υπέρ των Ιερέων, κτητόρων και ευεργετών του Ιερού Ναού Θεομάνας στην Νέα Κίο

 Στον Ιερό ναό Θεομάνας –Οδηγήτριας στην Νέα Κίο Αργολίδος έγινε το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των Ιερέων των κτητόρων και ευεργετών του Ιερού ναού .

 

"ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ" του Αισχύλου στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

 Με την ομάδα αρχαίας όρχησης του Θεάτρου «Δόρα Στράτου» και την ερευνητική και καλλιτεχνική ομάδα της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, στα πλαίσια της δυναμικής της 'αρχαίας όρχησης' ως διδαχής, εκγύμνασης και θεραπείας, και της γενικότερης ερευνητικής, εκπαιδευτικής κι ερμηνευτικής προσπάθειας σχετικά με το αρχαίο δράμα, αλλά και άλλα παράγωγα της ελληνικής λογοτεχνίας και φιλοσοφίας στη διαχρονικότητά της, σε συνεργασία με ερευνητικές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα παρουσιαστεί η παράσταση των Ευμενίδων της Αισχύλειας τριλογίας της Ορέστειαςαπό τον 20μελή θίασο της ερευνητικής και καλλιτεχνικής ομάδας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε σκηνοθεσίαΝικόλα Ταρατόρη. Με το θίασο συνεργάζονται επιστήμονες, ερασιτέχνες κι επαγγελματίες του θεάτρου και φοιτητές.

Σύλληψη στο Ναύπλιο για χρέη προς το δημόσιο

 Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στο Ναύπλιο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ένας άνδρας 49 ετών για οφειλές προς το Δημόσιο.

 

"Ο καλλιτέχνης που ζωγράφιζε μπλε άλογα" στη Βιβλιοθήκη Ερμιόνη "Απόστολος Γκάτσος"

 Διαβάζουμε το βιβλίο του ΄Ερικ Καρλ, γνωρίζουμε το ζωγράφο Φραντς Μαρκ και ζωγραφίζουμε ζώα με το δικό του τρόπο.

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

"Μαθήματα" πολιτικού ήθους και συμπεριφοράς από Τσάκαλη στους δημοτικούς "άρχοντες..." Ναυπλίου

Διαβάζουμε στο Ναύπλιο Νέα Ελπίδα

 Η πολιτική "παρακμή" και ο απίστευτος πολιτικός "ξεπεσμός",ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, μίας παρέας ανθρώπων που κυβερνά σήμερα τον Δήμο Ναυπλίου, χωρίς μάλιστα ουσιαστική λαϊκή εντολή και με οφθαλμοφανείς τις συνέπειες εγκατάλειψης και μαρασμού του Δήμου, προκάλεσε την δικαιολογημένη αντίδραση του Δημοτικού Συμβούλου, καθηγητή και πρ. Λυκειάρχη κ.Δημήτρη Τσάκαλη, ο οποίος με σχετικό άρθρο του, παραδίδει "μαθήματα" πολιτικού ήθους και ορθής πολιτικής συμπεριφοράς στους κατέχοντες την δημοτική εξουσία σήμερα στο Δήμο Ναυπλίου.

Διαβάστε παρακάτω το άρθρο του Δ.Τσάκαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου