Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Εικόνες δουλεμπορίου στα σύνορα Αργολίδας-Κορινθίας

 Κάθε πρωί περίπου 20 αγροτικά αυτοκίνητα ανηφορίζουν από τον κάμπο της Αργολίδας προς την Κορινθία. Περνάνε από τα Δερβενάκια και μέσω της αερογέφυρας κατευθύνονται στην περιοχή της Νεμέας και της Βόχας.

Διήμερο Rock Festival 2013 στην παραλία της Καραθώνας

 Η ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων , διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, το διήμερο Rock Festival 2013 στην παραλία της Καραθώνας.

Πανέμορφα φλαμίνγκο στο Ναύπλιο

 Μία ομάδα αποδημητικών πουλιών Φλαμίνγκο, στάθηκε για να ξεκουραστεί στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου με φόντο το Παλαμήδι. 

Επτά συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

 Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από χθες 21-8-2013 το απόγευμα έως σήμερα 22-8-2013 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, κατά την διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε εκατόν πενήντα τέσσερα (154) άτομα, καθώς και σε εκατόν εβδομήντα ένα (171) οχήματα. 

 

Bookenemy και Caramel House οι μεγάλοι χορηγοί του Πανναυπλιακού

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναυπλιακού έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ‘bookenemy.com’ και το ‘Caramel House’, οι οποίοι θα είναι ‘ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ’ της ομάδας μας για αυτήν την αγωνιστική περίοδο.

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο Άργος

 Πέθανε σήμερα τα ξημερώματα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου, στον Πειραιά, όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση ο πατέρας που πυροβόλησε στο Αργος την δεκαεπτάχρονη κόρη του ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μαγευτική η αυγουστιάτικη πανσέληνος πάνω από το Παλαμήδι

Την Πανσέληνο του Αυγούστου να φωτίζει τον Αργολικό ουρανό πάνω από το κάστρο του Παλαμηδίου, το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2013 απόλαυσαν όσοι επισκέφθηκαν χθες το μεσαιωνικό κάστρο στο Ναύπλιο. 

 

Χορηγός έκπληξη από τον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας για τον Πανναυπλιακό

 Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί από το γραφείο τύπου του Πανναυπλιακού και την επίσημη ιστοσελίδα www.pannafpliakos.gr, ο βασικός χορηγός και υποστηρικτής της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ισοπαλία 1-1 του Παναργειακού με τον Βύζαντα Μεγάρων

 Ύστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, ο Παναργειακός και ο Βύζαντας Μεγάρων αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο δημοτικό στάδιο Αργούς μπροστά σε 150 θεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου