Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ



Με την Καλαμάτα θα αγωνισθεί σήμερα, Κυριακή 25/08/2013 ,στις 18:00 μ.μ στο γήπεδο του Άργους οΠαναργειακός


ΗΤΤΑ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ ΜΕ 0-3



Ο Πανναυπλιακός γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον  Ιωνικό Νικαίας σε φιλικό αγώνα του Σαββάτου

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας"...

ΛΥΓΟΥΡΙΟ: "Σαν τραγούδι μαγεμένο..." την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας" σε συνεργασία με τον Θοδωρή Τσούλια διοργανώνει ένα μουσικό ταξίδι στα μονοπάτια του ρεμπέτικου, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 20:30, στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου, στο Λυγουριό. 
Στο τραγούδι η Κρητούλα Λαρδά, στο πιάνο ο Θοδωρής Μπρουτζάκης, στην κιθάρα και στο τραγούδι ο Νίκος Βαρβαρέσος και στο μπουζούκι ο Θοδωρής Τσούλιας. Θα συμμετάσχουν επίσης οι χορευτές Αδριανός Κατσούρης και Σπύρος Καλαντζής.
 

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 17χρονη ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ

50898DD09E0FE145A6CBE0F70EECF5A1.jpg 
 Μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον δεύτερο όροφο του ΚΑΤ δίνει η 17ρονη Ασπασία θύμα της απίστευτης «τραγωδίας του Άργους».
Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής», η μητέρα της, στέκει ώρες ατέλειωτες μέρα και νύχτα, καρτερικά στον προθάλαμο της μονάδας, ζώντας μόνο για τις λίγες στιγμές, κάθε φορά που οι γιατροί της επιτρέπουν να βρεθεί στο προσκέφαλο του παιδιού της.
«Το μόνο που θέλω είναι να σωθεί η Ασπασία μου…». Αυτά είναι τα λόγια που συνεχώς επαναλαμβάνει στους κοντινούς της ανθρώπους από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον που σπεύδουν να της συμπαρασταθούν και να της δώσουν κουράγιο.
Η κατάσταση της Ασπασίας είναι σοβαρή αλλά σταθερή, σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολουθούν, ενώ εκφράζεται και η αισιοδοξία ότι μόλις αντιμετωπισθεί το οίδημα στον εγκέφαλο, κάτι που θα πάρει μερικές ακόμη εβδομάδες και ακολουθήσει η επέμβαση για να αφαιρεθούν οι βολίδες, αναμένεται να συνέλθει.
Η 17χρονη παραμένει σε καταστολή και έχει ρυθμιστεί να μην είναι σε «βαθύ ύπνο» χωρίς ωστόσο να αντιλαμβάνεται πόνο, αλλά σε μια κατάσταση που επιτρέπει την καλύτερη ανταπόκριση του οργανισμού της στα φάρμακα.
Η αισιοδοξία ενισχύεται και από το γεγονός ότι είναι νέο άτομο, δεν έχουν εντοπισθεί βλάβες σε ζωτικά όργανα και την παρακολουθεί ομάδα από πολύ έμπειρους, ειδικούς γιατρούς.

Από την Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Αργολίδας καλούνται όλοι οι εν ενεργεία διαιτητές ...

Από την Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Αργολίδας καλούνται όλοι οι εν ενεργεία διαιτητές των τοπικών πρωταθλημάτων  της Ε.Π.Σ. Αργολίδας να προσέλθουν το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013, στις 19.00’ στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α.  προκειμένου να λάβουν μέρος στις εξετάσεις αξιολόγησης – πιστοποίησης για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. (www.epo.gr) στην ενότητα «ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ» - «ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ».
Εναλλακτικά, όποιος διαιτητής ενδιαφέρεται μπορεί να παραλάβει την εξεταστέα ύλη σε ηλεκτρονική μορφή από το μέλος της Ε.Δ. κ. Ανδρέα Παπαβασιλείου (τηλ. 6972 660794).
Η συμμετοχή όλων των διαιτητών είναι υποχρεωτική. Η μη συμμετοχή στις εξετάσεις συνεπάγεται και τη μη συμμετοχή στους αγώνες.
Άμεσα θα ακολουθήσει αντίστοιχη ανακοίνωση και για του μη εν ενεργεία διαιτητές.
Από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Αργολίδας

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού.

 
Η συμφωνία Σαμαρά – Βενιζέλου είναι το πρώτο βήμα για να βγουν στο σφυρί τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών. Η επί τρία χρόνια ψηφιζόμενη αναστολή των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία αίρεται. Δικαιολογία βρέθηκε. Είναι τώρα οι επιτήδειοι. Το έργο το έχουμε ξαναδεί: Για τα δημοκρατικά δικαιώματα ήταν οι τρομοκράτες, για τη φορομπηξία οι φοροφυγάδες... Το θύμα όμως πάντα το ίδιο. Τα εξουθενωμένα πλέον λαϊκά στρώματα.

Μετά την οικονομική εξόντωση τεράστιων κοινωνικών στρωμάτων, οι τοκογλύφοι της κυβέρνησης και της ΕΕ έρχονται να τιμωρήσουν τους «δανειολήπτες». Την ώρα που ο Σόιμπλε προαναγγέλλει τρίτο μνημόνιο για το 2014, οι ντόπιοι συνεργάτες απαντούν ξανά με τιμωρία όσων έχασαν τη δουλειά τους, μειώθηκε ο μισθός και η σύνταξή τους, τινάχτηκε στον αέρα, όχι μόνο κάθε οικονομικός τους προγραμματισμός, μα η ζωή τους ολόκληρη και το μέλλον των παιδιών τους.

Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ όχι μόνο καταδικάζουμε την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και την τρόικα ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ, αλλά συνεχίζουμε τη μάχη για την αντικαπιταλιστική ανατροπή αυτής της κατάστασης. Θυμίζουμε στα κοράκια ότι η κατοικία είναι δικαίωμα, για το οποίο μάλιστα στη χώρα μας οι κυβερνήσεις ποτέ δεν άσκησαν κοινωνική πολιτική. Ο λαός που έχτισε τα σπίτια του με όπλο την αλληλεγγύη και την αυτενέργεια δε θα υποχωρήσει. Αν κι άλλο τον υποτιμήσετε, θα πάρει το δικά σας «σπίτια», κυβερνητικοί τοκογλύφοι.

Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας καλούμε τον λαό της Αργολίδας, τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους νέους, το λαϊκό κίνημα, και όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς σε επαγρύπνηση, ώστε να οργανώσουμε «λαϊκές επιτροπές» ενάντια στα χαράτσια και τις κατασχέσεις που θα δημιουργήσουν από κοινού μια ανίκητη ασπίδα αλληλεγγύης, αντίστασης και ανατροπής που όχι μόνο δεν θα αφήσουν κανένα σπίτι του λαού να πέσει στα χέρια της αγοράς και των τραπεζιτών, αλλά θα στείλει αυτή την πολιτική και τους πολιτικούς υπηρέτες της στο σπίτι τους.


Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

"ΓΟΝΙΜΗ ΧΩΡΑ ΑΓΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΣΠ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ

Γόνιμη χώρα, άγονη πολιτική

Γόνιμη χώρα, άγονη πολιτική


Η κρίση στην ελληνική γεωργία

Σπύρος Καχριμάνης

Παπασωτηρίου, 2012
168 σελ.
ISBN 978-960-491-043-4, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 12,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου