Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Μπράβο Παναγιώτη!!! - Ο Ταχτσίδης κάλυψε τα έξοδα ομάδας του Ναυπλίου για τη συμμετοχή της στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν

 Σε οικονομική ενίσχυση του "Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Ναυπλίου" (ΑΓΟΝ) προχώρησε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος κάλυψε τα έξοδα της ομάδας για τη συμμετοχή της στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Με Καλαμάτα η πρώτη γνωριμία του νέου Παναργειακού

 Με εντατικές προπονήσεις πρωί και απόγευμα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναργειακού εν όψει των νέων αγωνιστικών υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Το τεχνικό επιτελείο έχει ρίξει όλο το βάρος στην φυσική κατάσταση, αναγνωρίζοντας ότι ο φετινός μαραθώνιος προμηνύεται αρκετά δύσκολος. 

Συσκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος για το θέμα του Αναβάλου

 Διαδοχικές συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλου στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας για το θέμα της εξέλιξης του έργου του Αναβάλου, παρουσία και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Πουλά.

 

Φοροδιαφυγή που αγγίζει το 70% δείχνουν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην Αργολίδα

 Μεγάλα ποσοστά φοροδιαφυγής προκύπτουν από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ στα νησιά και τις τουριστικές περιοχές. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών, κατά το δεκαήμερο 25-7-2013 έως 05-8-2013 πραγματοποιήθηκαν 1.465 έλεγχοι, κατά τους οποίους βρέθηκαν συνολικά 731 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 3.904 παραβάσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παραβάσεων αφορά μη έκδοση αποδείξεων. Το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 49,89%, ενώ υπάρχουν περιοχές όπου το ποσοστό αυτό εκτινάσσεται στο 85% (Εύβοια- Σκύρος), 81,1% (Μήλος) 78% (Κως) κλπ.

Αναλυτικά, στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται η παραβατικότητα ανά περιοχή, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα:

Σύσκεψη στην Π.Ε. Αργολίδος για τον Ανάβαλο

Σύσκεψη μετά από πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλου, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Π.Ε .Αργολίδος. 

Υπεγράφη το Μνημόνιο Συναντίληψης (MoU) Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ για θέματα Ενέργειας και Περιβάλλοντος - Δηλώσεις Υπουργού ΠΕΚΑ, Γ. Μανιάτη

 Τριμερές Μνημόνιο Κατανόησης (Memorandum of Understanding) για την ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς της Ενέργειας (Ενεργειακές Υποδομές, Έρευνα και Ανάπτυξη Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Φυσικοί Πόροι), της Προστασίας του Περιβάλλοντος και της Διαχείρισης των Υδατικών Πόρων, συνυπέγραψαν το μεσημέρι στη Λευκωσία οι Υπουργοί, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, Γιώργος Λακκοτρύπης και Υδάτων και Ενεργειακών Πόρων του Ισραήλ, Silvan Shalom.

Καταγγελία στο Υπουργείο Μεταφορών και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για οδηγό του ΚΤΕΛ Αργολίδας

Διαβάζουμε στο zougla.gr

 Σε έγγραφη καταγγελία την οποία κοινοποίησε και σε site της Αθήνας προχώρησε ένας πολίτης σχετικά με οδηγό του ΚΤΕΛ Αργολίδας. Όπως θα διαβάσετε στην επιστολή του, αναφέρεται σε περιστατικό όπου επαγγελματίας οδηγός λεωφορείου μιλά στο κινητό του τηλέφωνο βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των επιβατών.

Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την επιστολή και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Με παρέμβαση Γ. Ανδριανού δεν κλείνει το Νηπιαγωγείο της Σκοτεινής

 Μετά από σχετική συνεννόηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού με τον αρμόδιο Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Συμεών Κεδίκογλου,...

Περί καθαριότητας ….

email αναγνώστη

 Είχαμε ξαναγράψει για την ελλιπή καθαριότητα στην πόλη του Ναυπλίου. Και για να είμαστε ακριβείς στο ιστορικό κέντρο.Εκεί που χτυπά η ΄΄καρδιά΄΄ της πόλης, εκεί που καθημερινά , ιδίως αυτή την εποχή, διέρχονται χιλιάδες επισκέπτες και διαβιούν μόνιμοι κάτοικοι.

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Ληστεία εν κινήσει στη Νέα Επίδαυρο

 Την 8-8-2013/12.50, στο 3ο χλμ. Ε.Ο Νέας Επιδαύρου-Κορίνθου 2 άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, πλησίασαν ΙΧΦ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ημεδαπός 43 ετών.

Συνεχίζεται ο "Πολιτιστικός Αύγουστος 2013" στο δήμο Ναυπλιέων


9, 10, 11/ 8 /2013, Θέατρο ΟΣΕ, παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών του Κώστα Μακρή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου