Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

43η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας 14-21/8/2013

 Η έκθεση της Τεγέας στην Αρκαδία είναι ένας ιστορικός θεσμός με ζωή πάνω από 40 χρόνια. Πρόκειται για πολύ σημαντικό εμπορικό γεγονός. Τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριπόλεως. Γίνεται στο Πάρκο του Τεγεατικού συνδέσμου στην Παλαιά Επισκοπή και φέτος πραγματοποιείται από τις 14 έως 21 Αυγούστου του 2013

Άκομψη συγκυρία...

Από το facebook

Το λιγότερο άκομψη η συγκυρία παρουσίασης των "Βακχών" του Ευριπίδη, όπου η παραληρηματική μάνα Αγαύη, σκοτώνει το γιο της Πενθέα. Σε μια πόλη που συγκλονίζεται αυτές τις μέρες από υπόθεση παιδοκτονίας.

 

 

ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Άργους-Μυκηνών: Ο Ανάβαλος, ο Μαυρογιαλούρος και η κακιά μας η μοίρα

 Οι πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών, αλλά και όλων των κατοίκων των χωριών του βορείου τμήματος του Δήμου Άργους-Μυκηνών, για την ολοκλήρωση του έργου της μεταφοράς του νερού του Αναβάλου, αναδεικνύουν για μια ακόμα φορά τα δομικά προβλήματα της αγροτικής παραγωγικής διαδικασίας στη χώρα μας, την ανεπάρκεια και ανικανότητα των υπεύθυνων υπηρεσιών, ενώ συγχρόνως αποκαλύπτουν τον ρόλο των κυβερνήσεων, των κομμάτων που τις στηρίζουν και του τοπικού πολιτικού προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου