Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο "Λουκάνικος" του 1ου ΕΠΑΛ Άργους επιλέχθηκε στον τελικό του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ ARGO FILM FESTIVAL (δείτε την ταινία)

 Τελικά ο φίλος μας, ο Λουκάνικος τα κατάφερε. Η ταινία των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Άργους "ΕΝΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ" , επιλέχτηκε από την επιτροπή του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ ARGO FILM FESTIVAL (VOLLYWOOD) στο Βόλο ως μια από τις επτά καλύτερες ταινίες του τελικού του Σαββάτου (ώρα 20.00 μ.μ.).

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ!!

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, η πόλη του Βόλου, βρέθηκε στο επίκεντρο των ελληνικών κινηματογραφικών δρωμένων από την Τετάρτη 28 έως σήμερα (τελετή λήξης)Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, καθώς η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ θερμή και το πρόγραμμα του Argo Film Festival, του οποίου εμπνευστής είναι ο παραγωγός Terry Dougas της 1821 Pictures που δραστηριοποιείται στο Los Angeles και πραγματοποιεί μεγάλες Χολιγουντιανές παραγωγές, θα είναι πολύ πλούσιο.

Για άλλη μια χρονιά θα συνεχιστεί η παράδοση του Vollywood Lifetime Achievement Award με το πλέον γνωστό Vollywood Star που αφιερώνεται σε παλιούς ηθοποιούς που έχουν χαράξει εξέχουσα πορεία στο χώρο του κινηματογράφου και των τεχνών. 

Η επίτιμη καλεσμένη του Φεστιβάλ πέρυσι ήταν η αγαπημένη ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου και το αστέρι της, θα κοσμεί το πεζόδρομο της παραλίας του Βόλου πλάι στο Αστέρι της Μάρθας Καραγιάννη (2011) και του Κώστα Βουτσά (2010). Το τιμώμενο πρόσωπο της φετινής χρονιάς θα είναι ο Γιάννης Βόγλης!

Ζωντανή μετάδοση του τελικού από τον Βόλο Σάββατο 31/8/2013 20.00 - 23.00 εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου