Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Σοβαρό τραυματισμό Έλληνα εργαζομένου από Χρυσαυγίτη στο Τολό καταγγέλλει το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας

 Η καταγγελία δημοσιεύθηκε στο site του Αντιφασιστικού Μετώπου Αργολίδας.

 "Ενημέρωση σχετικά με καταγγελία που έφτασε στο Γραφείο Τύπου του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας: Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 4ης Αυγούστου σε γνωστό μπαρ-καφέ στο Τολό Αργολίδας όπου γνωστός χρυσαυγίτης της περιοχής, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει για την παραβατική του συμπεριφορά, προκάλεσε σοβαρότατους τραυματισμούς σε έλληνα εργαζόμενο του εν λόγω καταστήματος. 

Φιλικός αγώνας του Πανναυπλιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (Κ 20)

 Την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα o Πανναυπλιακός έδωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την ομάδα Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης. 

Ξεσηκώθηκαν οι αγρότες της Αργολίδας για το νερό του Αναβάλου

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από την ευρύτερη περιοχή του Άργους και των Μυκηνών με τα τρακτέρ τους έκλεισαν το ένα ρεύμα στην Εθνική Κορίνθου –Μυκηνών-Ναυπλίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νερό του Αναβάλου την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013.

 

 

"Πατείς με, πατώ σε" στο Ναύπλιο!

Πλημμύρισε τις τελευταίες ημέρες το Ναύπλιο το οποίο επισκέφτηκαν χιλιάδες κόσμου, επιλέγοντας το για τις διακοπές του δεκαπενταύγουστου, δίνοντας ανάσα στους ντόπιους επιχειρηματίες. 

Νέος επιθετικός στον Παναργειακό

 Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις της ομάδας του Παναργειακού, ενώ ένας νέος παίκτης προστέθηκε στο δυναμικό της ομάδας.

Παρουσίαση της νέας Octavia στην Αρχαία Επίδαυρο

 Την Κυριακή 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση της νέας Octavia στην Αρχαία Επίδαυρο. Το παρών έδωσαν μέλη και φίλοι και μέλη του club από την Καλαμάτα, την Σπάρτη, την Τρίπολη, την Επίδαυρο, την Κόρινθο, την Ακράτα, την Πάτρα, τον Πόρο και την Αθήνα. 

Ενθουσίασαν οι "Κλυταιμνήστρες" στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών

 Την ιλαροτραγωδία – μιούζικαλ «Κλυταιμνήστρες» της Αλεξίας Πετροπούλου παρουσίασε η θεατρική ομάδα ¨Δέκατα¨ στο «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2013» που διοργανώνει η δημοτική επιχείρηση ΚΕΔΑΜ του Δήμου Αργους- Μυκηνών.

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

ΚΚΕ Αργολίδας: Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα το νερό του Αναβάλου στις περιοχές Μυκηνών και Κουτσοποδίου

 Οι κάτοικοι των περιοχών Μυκηνών και Κουτσοποδίου αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το νερό λόγω της έλλειψης ύδρευσης και άρδευσης. Χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τους υπόσχονται ότι τα νερά του Αναβάλου θα φτάσουν στην περιοχή και θα λυθεί το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου