Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στο Άργος




















 Στις 4 μμ περίπου δύο άντρες με καλυμμένα τα πρόσωπα μπήκαν από την πίσω πόρτα πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ επί της οδού Βασ. Σοφίας στο Άργος και με την απειλή μαχαιριού ζήτησαν από τη νεαρή κοπέλα που ήταν εκείνη την στιγμή στο πρακτορείο τα χρήματα από το ταμείο. 

Εκλογές στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ναυπλίου & Περιχώρων























 Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ναυπλίου & Περιχώρων καλεί όλους τους Παλιούς και Νέους Συνταξιούχους (ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ – ΤΣΑ) του Ναυπλίου, καθώς και από τους πρώην Δήμους Ν. Τίρυνθας, Δρεπάνου και Μιδέας, στα Γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου Αργοναυτών & Μ. Ασίας 10 - Ν. Βυζάντιο Ναυπλίου όπου και θα πραγματοποιηθούν εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων για την ΠΟΣ – ΟΑΕΕ την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και από ώρα 10.30 έως 15.00.

ΚΚΕ Αργολίδας: Το πραγματικό δίλημμα


















 Το κεντρικό μοτίβο πάνω στο οποίο θα στηρίξουν το δικομματικό τους καβγά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών αποτυπώνεται όλο και πιο καθαρά: Το δίλημμα είναι «ναι ή όχι στην ΕΕ», ισχυρίζεται η κυβέρνηση. Για να ολοκληρωθεί η «προσαρμογή», για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες, για να πραγματοποιήσουμε μια «αληθινή αναπτυξιακή επανεκκίνηση», αλλά πάνω στην «υγιή βάση» που εξασφαλίζουν τα «πρωτογενή πλεονάσματα» κ.τ.λ. Φαύλος κύκλος, ανταπαντά ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η συνέχιση της λιτότητας που οδηγεί σε συνέχιση της ύφεσης, σε διόγκωση του χρέους, παραπέρα διάρρηξη της «κοινωνικής συνοχής», άρα το δίλημμα των εκλογών είναι «λιτότητα ή ανάπτυξη», με κρατική στήριξη της ρευστότητας των μονοπωλίων.

100% Hotel Show - Έκθεση για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού
































   Tο 100% Hotel Show αποτελεί το πλέον ανατρεπτικό event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού από όλους τους χώρους, αφού εκτός από τον κατασκευαστικό τομέα στα πλαίσια του οποίου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές λύσεις, δίνεται έμφαση στις υπηρεσίες, την καινοτομία αλλά και την Online εποχή στην οποία εισέρχεται ο Τουρισμός.

Αλλάζει η πρωτεύουσα της χώρας




















  Με αφορμή την ολοκλήρωση της Πλήρους Πρότασης και του Προγράμματος Δράσης για το Κέντρο της Αθήνας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σήμερα, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, κάλεσαν τα συναρμόδια Υπουργεία, σε σύσκεψη εργασίας με θέμα το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης (ΣΟΑΠ) για το ευρύτερο κέντρο του Δήμου της Αθήνας.

 

Δ. Κοδέλας: "Υπερψηφίζουμε τον αγώνα για μια Ελλάδα της παραγωγής και της δημιουργίας"
























 Η Τοποθέτηση του Εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Κοδέλα για το Ν/Σ ΥΠΑΑΤ που συζητείται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής.

 

Σύσκεψη για τα αγροτικά ζητήματα και τα εσπεριδοειδή στο Ανυφί





















 Η νέα χρονιά σημαδεύεται από την κυβερνητική απόφαση για άγρια φορολόγηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των αγροτών και κτηνοτρόφων που υποχρεούνται να κρατάνε λογιστικά βιβλία. Πρόσφατα ψηφίστηκε στην Βουλή το χαράτσι για τις κατοικίες και τη γη που πλήττει όλους τους αγρότες. Ταυτόχρονα υπάρχουν αυξήσεις στη ΔΕΗ περίπου 40%, στις ασφαλιστικές εισφορές ΕΛΓΑ και ΟΓΑ, στα νοσήλια στα Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία, τα χαράτσια για τις γεωτρήσεις και την ηλεκτρονική σήμανση των ζώων, αυξήσεις στο πετρέλαιο, τα μέσα και εφόδια. Την ίδια στιγμή οι τιμές πώλησης των προϊόντων παραμένουν χαμηλές, ενώ αρκετοί συνάδελφοι παραμένουν απλήρωτοι .

Νεότερη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ για το νερό του Ναυπλίου


















 Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των συνεχών και πρόσφατων αναλύσεων του νερού ύδρευσης του Δήμου Ναυπλιέων από τις πηγές Λέρνης και Αμυμώνης, ισχύουν τα κάτωθι: 

Πνίγηκε το Ναυπλιο από την ομίχλη και την βρώμα του βιολογικού





















Αποπνικτική ειναι η ατμοσφαιρα σήμερα στην πόλη του Ναυπλίου από την ομίχλη και την απαίσια μυρωδιά του βιολογικού.

Αυτά θα είναι τα μετάλλια του Μαραθωνίου Ναυπλίου






























 Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου (Κυριακή 23 Μαρτίου 2014) που συνεδρίασε την Δευτέρα 13/01/14 με την προεδρεία του Δημάρχου Ναυπλιέων ενέκρινε τα παρακάτω θέματα:

 

Ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα



















 Ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» σας εύχεται χαρούμενο και αισιόδοξο το 2014 και σας προσκαλεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, 11.00 π.μ., στο café Kandinsky, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Συζήτηση διοργανώνει η ΚΑΣΟΑ "Δαναός" για επείγοντα ζητήματα πού αφορούν τον αγροτικό κόσμο της Αργολίδας

 Προς Βουλευτές νομού, Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχους , & Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και Λογιστές του νομού Αργολίδας. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην έδρα της ΚΑΣΟΑ «Δαναός», στην Πυργέλα Αργους, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 20,00 μ.μ. για να συζητήσουμε τα παρακάτω άμεσα και επείγοντα ζητήματα πού αφορούν τον αγροτικό κόσμο του Νομού μας :

Φορολογικό σεμινάριο λογιστών Άργους, Ναυπλίου και Ερμιονίδας

















Ο Σύλλογος λογιστών Άργους και ο Συλλογος λογιστών Ναυπλίου-Ερμιονίδας διοργανώνουν σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Σταματόπουλο Δημήτριο στις 31/01/2014 και ώρα 16:30 στο Επιμελητήριο Αργολίδας με θέματα :

Την αποζημίωσή των μικρομολογιούχων ζητά και ο Δήμος Ναυπλιέων





















 Το αίτημα των μικρομολογιούχων – φυσικών προσώπων, να αποζημιωθούν για τις ζημιές που υπέστησαν από τη συμμετοχή τους στο PSI+, ζητά με τη σειρά του και ο Δήμος Ναυπλιέων.Όπως τονίζει σε ψήφισμα – ανακοίνωσή του “Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων ζητά από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό της χώρας την αποκατάσταση των αποταμιεύσεων των φυσικών προσώπων ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου στην τιμή κτήσης των ομολόγων τους”.

Τελικός Εφήβων ΕΣΚΑ-Κ: Παλαίμων - Οίαξ Ναυπλίου 69-66 μετά από δύο παρατάσεις

Ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος εφήβων ΕΣΚΑ-Κ έγινε το βράδυ της Κυριακής 12/01/2014 στο κλειστό της Κορίνθου, ανάμεσα στον ΚΑΟΚ Παλαίμων και την ομάδα του Οίακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου