Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση του δήμου Ναυπλιέων σε Συλλόγους, επιχειρήσεις εστίασης, διασκέδασης και ξενοδόχους για τις απόκριες





















 Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ καλεί όλους τους Συλλόγους, τις επιχειρήσεις εστίασης-διασκέδασης και τις ξενοδοχειακές μονάδες-ξενώνες να εντάξουν στο πρόγραμμά τους στις εκδηλώσεις που πρόκειται να οργανώσουν στο πλαίσιο της Αποκριάς.

Καμπόσος στις «Ραδιουργίες»: «Σας αγαπώ γιατί με ζορίζετε και βγάζω ειδήσεις» (Ηχητικό)


















  Και τι δεν είπε το μεσημέρι της Πέμπτης μιλώντας στις «Ραδιουργίες» του Σκάι Πελοποννήσου ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος. Σημειώστε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Κωτσοβός είναι καλοδεχούμενος να μετάσχει στο συνδυασμό μας», «κάποια τομάρια είχαν καθίσει στον σβέρκο του λαού», «ένα παιδί με ένα μεγάλο σαγόνι και ένας κύριος με ένα καμηλό παλτό βγαίνουν στα κανάλια και με πολεμούν», «η Περιφέρεια έχει καθυστερήσει σημαντικά στο κομμάτι των αποζημιώσεων από τις πλημμύρες», «έρχεται μείωση στα τιμολόγια του νερού»… Θέλετε κ’ άλλα; Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από όσα δήλωσε στους Ίωνα Ξυπολιά και Βασίλη Ζώη.

Παρουσία Τατούλη η κοπή της βασιλόπιτας της Π.Ε. Αργολίδος (βίντεο)

O περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης παρεβρέθηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας.

Με μεγάλη προσέλευση η 21η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ναύπλιο
























 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε 21η Εθελοντική Αιμοδοσία και η πρώτη του 2014 στο Ναύπλιο.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν απρόσμενα μεγάλη την πρώτη μέρα, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου (ώρα 17:00 - 20:30) στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «ο Παλαμήδης»
Η εθελοντική αιμοδοσία θα συνεχιστεί στο Ναυπλιο και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου (ώρα 9:00 - 13:30)

Εκδήλωση για την προώθηση της Μεσογειακής Διατροφής στο Ναύπλιο





























 Ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Οι Δρόμοι της Ελιάς» και το Europe Direct Καλαμάτας, με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλίου και τη στήριξη του Europe Direct Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ναύπλιο, διοργανώνουν ανοιχτή στο κοινό εκδήλωση για την προώθηση της Μεσογειακής Διατροφής την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Μουσική - θεατρική παράσταση "Τα παράθυρα" στο Λυγουριό

 Το νέο Δ.Σ του ''Καββαδία'' ξεφεύγει από τα στενά όρια του Συλλόγου και του Λυγουριού, κάνοντας κάλεσμα συνεργασίας προς όλους του Πολιτιστικούς και όχι μόνο φορείς του Δήμου Επιδαύρου, αλλά και εκτός συνόρων, με στόχο αρχικά την ανάδειξη των δράσεων όλων των φορέων και σε δεύτερη φάση την από κοινού διοργάνωση μικρών και μεγάλων εκδηλώσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου