Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Βλαχάκης: Παραμένω ενεργός στην «άλλη πρόταση» και θα ακολουθήσω τις αποφάσεις

 Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων, της δημοτικής παράταξης «Άλλη πρόταση», Βαγγέλης Βλαχάκης, έκανε δήλωση (μέσω facebook), στην οποία διευκρινίζει:

Επιστολή διαμαρτυρίας του Σπύρου Ζέρβα

Προς : τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
του Δήμου Ναυπλιέων

Κύριε Πρόεδρε,

έχω ν’ αναφέρω τα παρακάτω, με την παράκληση η παρούσα αναφορά-διαμαρτυρία να κατατεθεί για συζήτηση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα κρίνετε εσείς.

Μας ποτίσατε με λασπόνερο για αρκετές εβδομάδες χωρίς να πραγματοποιήσετε ούτε μία ενέργεια, ώστε να σταματήσει το κακό φαινόμενο της λασπομόλυνσης, όπως οι αντίστοιχες του Δήμου Άργους-Μυκηναίων. Σας είδαμε Δήμαρχε να κάνετε ανακοινώσεις και μόνο για την ακαταλληλότητα του νερού, χωρίς ουσιαστικά να δίνετε λύση στο πρόβλημα. Γίνατε ρεζίλι στους επισκέπτες της πόλης του Αναπλίου, του Τολού, της Τίρυνθας. Πληρώνουμε ογκώδεις λογαριασμούς-χαράτσια στη ΔΕΥΑΝ για την κατασκευή έργων. 55,44 ευρώ το τετράμηνο στην υπερχρεωμένη ΔΕΥΑΝ -σας επισυνάπτω φωτοαντίγραφο της χρέωσης για την οικία μου στην Τίρυνθα- και άλλα 45,14 για δημοτικά τέλη το δίμηνο! Αλλά έπεται και συνέχεια, καθώς θα πληρώνουμε, λόγω εναπόθεσης λάσπης στον ηλιακό, στα υδραυλικά, στα καλοριφέρ, για την αποκατάσταση ζημιών άμεσα ή και στο μέλλον.

Αγρότες απέκλεισαν την εφορία Ναυπλίου (βίντεο)

 Σε κατάληψη της εισόδου του κτιρίου της εφορίας Ναυπλίου προχώρησε σήμερα όπως είχε προαναγγείλει. ο  Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδος.

 

3η αγωνιστική του Β΄ Γύρου στην Α1 μπάσκετ ανδρών Αργολιδοκορινθίας





















 Συνεχίζεται αύριο Σάββατο 25 Ιανουαρίου το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ανδρών Αργολιδοκορινθίας με έξι ακόμη παιχνίδια. Οι ομάδες κυνηγούν τους στόχους τους και έχουν ακόμη αρκετό δρόμο μέχρι την επίτευξή τους, αφού υπάρχουν αγώνες μέχρι και το τέλος Μαρτίου.

Η Γραμματεία της Π.Α.Σ.ΕΒΕ. Αργολίδας καλεί τους Εμπορικούς Συλλόγους Άργους και Ναυπλίου να υπερασπίσουν τη Κυριακή Αργία























  Η Γραμματεία της Π.Α.Σ.ΕΒΕ. καλεί τους μικρούς εμπόρους και τους Εμπορικούς Συλλόγους Άργους και Ναυπλίου, να υπερασπίσουν τη Κυριακή Αργία.  Πίσω από τα ευχολόγια για μεγαλύτερους τζίρους τις Κυριακές, κρύβεται η πίεση των μονοπωλίων για τον εκτοπισμό των μικροεμπόρων αλλά και η γενικότερη προώθηση της πλήρους διάλυσης κάθε ίχνους εργασιακών σχέσεων που έχουν απομείνει. Το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή θα οδηγήσει στο πιο γρήγορο κλείσιμο των μικρών μαγαζιών στέλνοντας στην ανεργία χιλιάδες μικρούς εμπόρους, αλλά και εργαζόμενους.

2ο MINI HANDBALL TOURNAMENT "WOLFAKI"

 Πιστός στα ραντεβού του και στις υποχρεώσεις του ο σύλλογός μας, διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 10.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους το "WOLFAKI". Το "WOLFAKI" είναι το δεύτερο κατά σειρά τουρνουά για τις ηλικιακές ομάδες μίνι και προμίνι και έρχεται με αξιώσεις να υπερτερήσει του περσινού, που είχε διοργανώσει και πάλι ο Διομήδης στο Κλειστό της Αγίας Τριάδας, με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή. Στο προσεχές τουρνουά θα συμμετάσχουν οι ομάδες του Διομήδη, του Δικέα και της Άνοιξης και αναμένεται και πάλι οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές να κλέψουν την παράσταση με το πείσμα και την αγωνιστικότητά τους.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του choy lee Fut Kung fu
























  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας της σχολής choy lee Fut Kung fu στο Τολό στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου john & George.

 

Δημιουργία κυκλικού κόμβου στην Ενδεκάτη στο Ναύπλιο






















 Την δημιουργία κυκλικού κόμβου στην Ενδεκάτη στο Ναύπλιο αλλά και στην διασταύρωση της Αγροτικής Τράπεζας, προανήγγειλε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος και περιέγραψε την πορεία υλοποίησης του έργου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

Κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών των βρεφικών και παιδικών σταθμών Ναυπλίου





















 Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών των βρεφικών και παιδικών σταθμών Ναυπλίου καλεί τους γονείς σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 18.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας (στο κτήριο της παλιάς Νομαρχίας), για να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν τους σταθμούς και τα παιδιά μας, όπως:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου