Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Διάρρηξη και κλοπή με λεία 20 χιλιάδες ευρώ σε περίπτερο του Άργους



















 Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου που βρίσκετε απέναντι στο σταθμό του ΟΣΕ στο Άργος, όταν νωρίς το πρωί σήμερα πήγε να το ανοίξει.

Με κλείσιμο Δημοτικών καταστημάτων ο Δήμος Ναυπλιέων αντιδρά και στηρίζει τον αγώνα των αγροτών





















 Ο Δήμος Ναυπλιέων με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου και την σύμφωνη γνώμη, των αρχηγών το δημοτικών παρατάξεων, Αναστάσιου Σαλεσιώτη, Χρήστου Γραμματικόπουλου, Ιωάννη Γκιόλα, Ανδρέα Βασιλείου, προχωρά στο κλείσιμο των Δημοτικών καταστημάτων Ναυπλίου, Αγία Τριάδας, Δρέπανου και Νέας Τίρυνθας , την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 .

Ο Κωτσοβός ζητάει το κλείσιμο του Δημαρχείου για συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις των αγροτών





















 Την Δευτέρα 27/1/2014 οι αγρότες της Αργολίδας κατεβαίνουν στους δρόμους διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους , αφού έχουν φθάσει στα όρια της απόγνωσης από κάθε πλευρά . Αναμεσα στα αιτήματα που εξέφρασαν, για συμπαράσταση στον αγώνα τους , ειναι και το κλείσιμο των Δήμων της περιοχής κατά τον χρόνο των κινητοποιήσεών τους.

Δημοτικό συμβούλιο στο Ναύπλιο στις 27/1/2014





















Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2014, Δευτέρα και ώρα 18:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, συγκαλουμένου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου θα διαθέσει ρύζι, όσπρια και αλεύρι















Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης θα διαθέσει: 

Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος




















Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 για να αποφασισθούν τα παρακάτω θέματα:

«Φορολογική – Ασφαλιστική ημερίδα» απο την ΟΕΒΕΑ και τον Σύλλογο Λογιστών Ναυπλίας - Εμιονίδας





















 Στην σύσκεψη που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λογιστών Ναυπλίας- Εμιονίδας , την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 , αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί από κοινού «φορολογική – ασφαλιστική ημερίδα» , ανοιχτή προς το κοινό το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Ταξίδι στο αρχαίο θέατρο του Άργους (βίντεο)




















 Το αρχαίο θέατρο του Άργους, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, διέθετε θέσεις για περίπου 20.000 θεατές. Το μεγαλύτερο μέρος του θεάτρου αυτού λαξεύτηκε στο βράχο, ενώ οι πτέρυγες του κυριοτέρου τμήματός του προεκτείνονταν δεξιά και αριστερά πάνω σε αναλήμματα, με πρόσθετα λίθινα εδώλια.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το Λυγουριάτικο καρναβάλι
























 Στο Λυγουριό συνεχίζεται με γοργό ρυθμό αυτές τις ημέρες η προετοιμασία των αρμάτων για το φετινό Καρναβάλι, που όλα δείχνουν ότι θα έχει την ίδια και περισσότερη επιτυχία από κάθε άλλη χρονιά.

40ημερο μνημόσυνο του Νικολάου Πιπέρου

 Την Κυριακή 2 Φλεβάρη στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κουρτακίου, τελούμε το 40ημερο μνημόσυνο του λατρευτού μας συζύγου, πατέρα, παππού και αδερφού, Νικόλαου Πιπέρου.

ΚΚΕ: Tο περιβάλλον στο στόχαστρο της E.E και του κεφαλαίου

























  Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Επιτροπής Αναφορών στην Ελλάδα δεν έγινε για να αναδείξει τα οξυμμένα λαϊκά προβλήματα που έχει καταγγείλει η Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ και οι εργαζόμενοι, αλλά για να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες της ΕΕ, των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, να αθωώσει την αντιλαϊκή πολιτική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου