Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Προγραμματισμός δραστηριοτήτων της δημοτικής κίνησης Άργους – Μυκηνών «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»



















 Στις 15/1/14 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής της δημοτικής κίνησης Άργους – Μυκηνών «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» με θέματα τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της κίνησης και τον συντονισμό της δημόσιας παρουσίας της.

Πρωτοβουλία του Δ.Κοδέλα για το νερό





















Με επιστολή του, που απευθύνεται σε φορείς της Αργολίδας ο Βουλευτής Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας ζητά να ανοίξει δημόσια η συζήτηση για την επίλυση του προβλήματος του νερού. Η επιστολή καταλήγει : "Να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα στην ουσία του, από τη σκοπιά των συμφερόντων των πολιτών της περιοχής μας, αφήνοντας στην άκρη άλλες σκοπιμότητες. Θα βγούμε όλοι κερδισμένοι και κυρίως οι πολίτες της περιοχής μας, οι τωρινές και οι μελλοντικές γενιές, αν αντιμετωπίσουμε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα με τρόπο διαφορετικό από τις συνήθεις πρακτικές που μέχρι σήμερα επικρατούσαν."

Όλο το κείμενο της επιστολής:

Σ.Κωτσοβός: Θα είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης περιοχών του Δήμου μας





















 Στις 24/10/2013 με σχετικό μας δελτίο τύπου είχαμε αναφερθεί στην υφιστάμενη τότε κατάσταση για το θέμα της μεταφοράς και επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων της περιοχής και την τότε ενημέρωση στην Τρίπολη απο την προσωρινή ανάδοχο ΤΕΡΝΑ ΑΕ. Για την επιλογή/πρόταση της ΤΕΡΝΑ ΑΕ, μιας περιοχής της Ν.Κίου για την δημιουργία Σ.Μ.Α. (Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων) ούτε πανηγυρίσαμε ούτε εφησυχάσαμε.

Σε έξαρση η παράνομη υλοτομία στην Αργολίδα

 Αλλεπάλληλα είναι τα κρούσματα κοπής ελαιόδεντρων μέσα από ξένα χωράφια για χρήση και πώληση ως καυσόξυλων, καταγγέλλουν το τελευταίο διάστημα κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή της Στέρνας. Το φαινόμενο δεν ειναι άγνωστο, καθώς τα 3 τελευταία χρόνια στην περιοχή είχαν παρατηρηθεί περιστατικά σε απομακρυσμένα χωράφια. Φέτος όμως η παράνομη υλοτομία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με τους δράστες να έχουν αποθρασυνθεί και να κόβουν ακόμα και ελιές κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στο Ναύπλιο - Το λόγο έχουν οι δημότες



















 Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και για την άσκηση μιας διαφορετικής κοινωνικής πολιτικής από το Δήμο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο" και τον σύλλογο ¨Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους" στο Badminton














Ο σύλλογος "Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους" διοργανώνει εκδρομή στο Badminton, στην Αθήνα, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 για να παρακολουθήσουμε την παράσταση: "Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο".

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα διανείμει τρόφιμα
























 O Δήμος Ναυπλιέων ανακοινώνει ότι η διανομή των τροφίμων, που έχει παραλάβει μέχρι σήμερα, θα γίνει στους δικαιούχους ως εξής:

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Νέα Τίρυνθα

 Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 από τις 09:00 - 13:00 στο Αγροτικό Ιατρείο.

 

 Και μέσω facebook η πληροφόρηση από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο

















 Ενημέρωση για την εκβάθυνση στο λιμάνι Ναυπλίου, την υποστήριξη κρηπιδωμάτων και την πορεία διαδικασίας υλοποίησης του έργου, έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, εγκαινιάζοντας έτσι έναν νέο τρόπο επικοινωνίας και πληροφόρησης μέσα από τα social media. Ο Δήμαρχος πριν από δυο μέρες είχε προαναγγείλει στην ουσία την νέα τακτική που θα ακολουθήσει γράφοντας: "Διαπίστωσα ότι υπάρχει πρόβλημα στην ενημέρωση με αποτέλεσμα κάποιοι ¨πονηρούληδες¨ να προσπαθούν να το εκμεταλευτούν γί αυτό θα πρέπει κάθε τόσο να βρίσκω χρόνο για απαντήσεις και ενημέρωση."

Έτσι σε σημερινή ανάρτηση αναφέρει:

Ο Δ. Κοδέλας συμμετείχε σε εκδήλωση στη Βαϊμάρη της Γερμανίας με θέμα την ελληνική κρίση





















Το Σάββατο 18/01 ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας συμμετείχε σε εκδήλωση στη Βαϊμάρη της Γερμανίας ως καλεσμένος του ιδρύματος “Ρόζα Λούξεμπουργκ” με θέμα την ελληνική κρίση και τις απαντήσεις της Αριστεράς. Επίσης, στα πλαίσια της επίσκεψης στη Γερμανία συμμετείχε σε σύσκεψη του κόμματος της Αριστεράς Die Linke Θουριγγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου