Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Έγινε η εγχείρηση του βρέφους από την Αργολίδα στην Ιταλία





















 Σύμφωνα με πληροφορίες από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια, από χωριό της Αργολίδας, που τις μέρες των γιορτών των Χριστουγέννων πέρασε τον δικό της Γολγοθά με το 10 μηνών βρέφος τους να χρήζει άμεσα μεταμόσχευσης ήπατος και στις 7 Ιανουαρίου έγινε η αεροδιακομιδή στην Ρώμη μετά από εντολή του Υπουργού Υγείας, όλα πήγαν πολύ καλά.

Που πήγαν τα πλοία για την εξαγωγή πορτοκαλιών της Αργολίδας;


















 Μέρες τώρα ήθελα να γράψω για ένα (φαινόμενο) που την φετινή περίοδο μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει ούτε ένα πλοίο στο λιμάνι του Ναυπλίου να φορτώνει πορτοκάλια για εξαγωγή.

Στο Κιλκίς ο Γιάννης Ανδριανός


















 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στο Κιλκίς. Ο κ. Ανδριανός, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία παρευρέθηκαν και οι βουλευτές του νομού κ.κ. Γ. Γεωργαντάς (ΝΔ) και Ειρ. Αγαθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ), απένειμε βραβεία στους μαθητές από το Κιλκίς που διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα της Βραζιλίας. Στον χαιρετισμό του, επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: 

Συνέλευση της Άλλης πρότασης






















 Η συντονιστική γραμματεία της Άλλης Πρότασης καλεί μέλη και φίλους την Κυριακή 12/01/2014 στις 18.30 στο Βουλευτικό για να συζητήσουμε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου