Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Τα προβλήματα στην παραγωγή και την προώθηση των εσπεριδοειδών" διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων


















 Ανοιχτή συζήτηση με θέμα, «Τα προβλήματα στην παραγωγή και την προώθηση των εσπεριδοειδών και οι συνέπειες τους στην Τοπική Οικονομία» διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Κωτσοβός: «Δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Καμπόσο στις εκλογές - Να δώσει στην δημοσιότητα αναλύσεις για το νερό η ΔΕΥΑρΜ» (Ηχητικό)




















 Στις «Ραδιουργίες» του Σκάι Πελοποννήσου μίλησε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Άργους-Μυκηνών, Σωτήρης Κωτσοβός, αναφορικά και με τις τοποθετήσεις στην ίδια εκπομπή του Δημήτρη Καμπόσου ότι «είναι ευπρόσδεκτος στον συνδυασμός μας ο κ. Κωτσοβός αν το επιθυμεί». Επίσης ο Σωτήρης Κωτσοβός αναφέρθηκε και στο θέμα με την ποιότητα του νερού στον δήμο Άργους-Μυκηνών. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τα όσα δήλωσε στους Ίωνα Ξυπολιά και Βασίλη Ζώη.

Έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια στο ΑΕΝΑΟΝ

 Συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις όπως σας είχαμε υποσχεθεί ξεκινάμε τη φετινή χρονιά με ένα εντυπωσιακό σχήμα που θα μας εντυπωσιάσει και θα τους απολαύσουμε..

Ομιλία του Τάσου Γούναρη στον Παλαμήδη

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»  έχει την τιμή να φιλοξενήσει στο βήμα της το σπουδαίο φιλόλογο – ιστορικό, κ. Τάσο Γούναρη, για να πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Το επί Τουρκοκρατίας Παιδομάζωμα»  στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18:30

Ενισχύσεις έως 50% για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και στην Αργολίδα

 Ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων ή τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων στην επαρχία με επιδότηση έως και 50% δίνουν τα τοπικά προγράμματα Leader σε επτά περιοχές της χώρας. Δήμοι και κοινότητες σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, Αχαΐα, Κιλκίς, Μαγνησία και Μεσσηνία υπάγονται στις χρηματοδοτικές δράσεις των τοπικών προγραμμάτων που ως στόχο έχουν την επιχειρηματικότητα μέσα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.

Η διακύρηξη της «Άλλης Πρότασης» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές





















 Η Άλλη Πρόταση είναι μια Δημοτική Κίνηση πολιτών με συλλογικά και αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, με προτάσεις για το Δήμο Ναυπλιέων, χωρίς αρνητισμό και παραταξιακές σκοπιμότητες. Προασπίζεται αταλάντευτα από τη δημιουργία της, τα δικαιώματα των κατοίκων και προωθεί λύσεις για τη βελτίωση της διαβίωσης τους. Αντιστρατεύεται το δημαρχοκεντρικό σύστημα και διεκδικεί το Δήμο Ναυπλίου βασιζόμενη στις αρχές της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης, έχοντας πάντα στραμμένη την προσοχή της στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Η παράταξη, δεν είχε, δεν έχει και δε θα έχει πελατειακές σχέσεις, σχέσεις διαπλοκής και παραγοντισμούς.

 

Γκαρκάσουλας: «Η αντιπολίτευση του δήμου Άργους- Μυκηνών θα έχει ενιαίο ψηφοδέλτιο στις εκλογές» (Ηχητικό)





















Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ραδιουργίες» του Σκάι Πελοποννήσου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Άργους- Μυκηνών, Κώστας Γκαρκάσουλας επισήμανε –μεταξύ άλλων-ότι υπάρχουν διεργασίες προκειμένου οι περισσότεροι εκπρόσωποι των παρατάξεων της σημερινής αντιπολίτευσης στον δήμο Άργους-Μυκηνών να συγκροτήσουν ενιαία παράταξη και ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τα όσα δήλωσε στους Ίωνα Ξυπολιά και Βασίλη Ζώη.

Γραμματικόπουλος: Είναι δύσκολη η χρονιά για του αγρότες μας - Χρειάζονται πρωτοβουλίες από τον Δήμο























 Κανένας μας δεν μπορεί να αδρανήσει ή να αδιαφορήσει στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν φέτος οι αγρότες μας, τονίζει ο Χρήστος Γραμματικόπουλος και συμπληρώνει, ότι η ζημιά στα μανταρίνια σε Δρέπανο, Ασίνη, Βιβάρι, η μικροκαρπία στα πορτοκάλια, η ακαρπία στις ελιές και φυσικά η θεομηνία της 1ης Δεκεμβρίου, όλα αυτά μαζί συνθέτουν μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον αγροτικό κόσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου