Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Στις φυλακές Ναυπλίου ο βουλευτής Κορινθίας της Χ.Α. Μπούκουρας (βίντεο)























 Στις φυλακές Ναυπλίου οδηγήθηκε σήμερα ο βουλευτής της ΧΑ Ευστάθιος Μπούκουρας, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος το απόγευμα της Κυριακής.

Φωτιά σε στάβλο και αποθήκη στο Άργος



















 Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε αποθήκη και στάβλο στην οδό Σταδίου μεταξύ του Γηροκομείου Άργους και 2ου Λυκείου.

Απίστευτο θράσος: Έκλεψε υπολογιστή μέσα από το νοσοκομείο Ναυπλίου




















 Συνελήφθη, χθες 12.1.2014 το απόγευμα, στα Λευκάκια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 34χρονος.

Πήγαν να κλέψουν ολόκληρο σασί αυτοκινήτου στο Μάνεση

 Συνελήφθησαν, χθες 12.1.2014 το απόγευμα, στο Μάνεση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο άτομα, ηλικίας 51 και 36 ετών αντίστοιχα.

Έκθεση φωτογραφίας στο Ναύπλιο με τίτλο “VeneziaalleFinestre”






















 Έκθεση φωτογραφίας του RicardoZipoli, με τίτλο “VeneziaalleFinestre”διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την επίτιμη ανταποκρίτρια της Ιταλικής πρεσβείας Ναυπλίου.

Δ. Κοδέλας: Να ξεσηκωθούν οι αγρότες




















 Τοποθέτηση του Δ. Κοδέλα για το ζήτημα της φορολογίας των αγροτών στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, όπου συζητείται το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Παρασκευή 10/01/2014.

Το πρόγραμμα του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών για μαθητές και εκπαιδευτικούς συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά






















 Στο πλαίσιο της οργάνωσης εκπαιδευτικών δράσεων το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard (Κ.Ε.Σ.) πραγματοποιεί, για τέταρτη χρονιά, το επιτυχημένο διαδραστικό πρόγραμμα «Εισαγωγή στα Ψηφιακά Εργαλεία Γνώσης. Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών».

 

Παναγιώτης Πεβερέτος για το νέο φορολογικό καθεστώς των αγροτών (βίντεο)
























 Πέρα από τη γνωστή εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη για τις προϋποθέσεις εξαίρεσης από τα βιβλία-η οποία άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί, εκδόθηκε κυριολεκτικά στο ... παραπέντε, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση από επίσημα κυβερνητικά χείλη για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του νόμου. Έτσι κι ενώ βαδίζουμε προς τα μέσα του Ιανουαρίου άγνωστο παραμένει ακόμα π.χ. ποιες δαπάνες θα μπορούν να συμπεριλάβουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στο σκέλος των εξόδων οι οποίες θα εκπίπτουν από τα έσοδά τους.

Ψηφίστηκε η Διακήρυξη αρχών και ιδεών της "Άλλης Πρότασης"





















 Η συντονιστική γραμματεία της Άλλης Πρότασης κάλεσε τα μέλη και τους φίλους της, την Κυριακή 12/01/2014 στις 18.30 στο Βουλευτικό για να συζητήσουν και να αποφασίσουν για την Επικύρωση της διακήρυξης αρχών αλλά και την πορεία της παράταξης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου