Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Μια διαδρομή του χθες: Άργος-Τρίπολη από τον Κολοσούρτη!!!

Untitled 7


















 Τα παλιά λεωφορεία είχαν στο πίσω μέρος τη μεταλλική σκάλα που οι αχθοφόροι από εκεί ανέβαιναν στην οροφή τους και τοποθετούσαν τις αποσκευές των επιβατών. Διαδικασία χρονοβόρα διότι πάντοτε οι αποσκευές πήγαιναν στη πλάστιγγα για να μετρηθούν. Τα παλιά λεωφορεία Mercedes και Scania είχαν περιορισμένους χώρους, μεγάλες όμως αντοχές οι μηχανές τους.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε αγροτικά αυτοκίνητα στην Αργολίδα

 Εξιχνιάστηκαν τριάντα μία (31) περιπτώσεις κλοπών φορτηγών οχημάτων και απόπειρες, που είχαν γίνει στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, Αρκαδίας και Νεμέας Κορινθίας. Συνελήφθησαν τρία άτομα, ΡΟΜΑ, μέλη της εγκληματικής ομάδας, μετά από Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών.

Κ. Γκάτζιος: «Άλλοι γράφουν τις επιστολές του Τ. Χρόνη - Δεν θα επιδιώξω στήριξη από την ΝΔ» (Ηχητικό)





















 Στις «Ραδιουργίες» του Σκάι Πελοποννήσου μίλησε ο δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αντικατάσταση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία και προκάλεσε την παρέμβαση του υποψηφίου δημάρχου Τάσου Χρόνη. 

 

Κ. Παναγιωτόπουλος: «Αποδομούνται οι υπηρεσίες Υγείας- Εξωφρενικά όρια συνταγογράφησης» (Ηχητικό)























 Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, Κώστας Παναγιωτόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ραδιουργίες» του Σκάι Πελοποννήσου με αφορμή και την τετράωρη στάση εργασίας των Ιατρών την Πέμπτη (από 11.00 έως 15.00). 

Αποφάσεις απο την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αργολίδας





















 Tην Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, στο 4ο Δημοτικό Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου  κατά την οποία συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

Στην Κομισιόν η σύμβαση για τη διαχείριση απορριμμάτων της Πελοποννήσου




















 Ερώτηση προς την Επιτροπή κατέθεσε σήμερα ο ευρωβουλευτής Ν. Χουντής στην οποία αναφέρει ότι ο «όρος για εγγυημένη ποσότητα που έχει τεθεί στη σύμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον ανάδοχο στο έργο "ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων παραβιάζει την οδηγία πλαίσιο για τα απόβλητα 2008/98/ΕΚ».  Πιο συγκεκριμένα ο Ν. Χουντής, στην ερώτησή του αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι, ενώ η υποχρέωση που υπάρχει και η οποία απορρέει από την κοινοτική νομοθεσία είναι για μείωση των παραγόμενων αποβλήτων και για την πρόληψη δημιουργίας τους, ο όρος που έχει τεθεί για την ύπαρξη εγγυημένης ποσότητας παράδοσης αποβλήτων και μάλιστα για 28 χρόνια παραβιάζει το πνεύμα και το γράμμα της οδηγίας 2008/98/ΕΚ.

Ορκίστηκαν σήμερα Μανώλης Αγγελάκας και Γιώργος Διδασκάλου





















Ορκίστηκαν, σήμερα, στην Αθήνα, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου και ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι Γενικοί Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Αττικής, Μανώλης Αγγελάκας και Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Γιώργος Διδασκάλου.

Παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Γιατζόγλου με τίτλο "Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ"

Ένα μυθιστόρημα της Κατερίνας Γιατζόγλου, για τον έρωτα, την εξουσία και το χρήμα!

Η "ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ" κατεβαίνει στις εκλογές






















 Στη Συνέλευση της Άλλης Πρότασης που έγινε στις 22/01/2014 στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Τίρυνθας, η ολομέλεια των παρευρισκομένων αποφάσισε τα εξής:

Κοπή Βασιλόπιτας Συλλόγου Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης
























 Ο Σύλλογος Πολιτιστική Αργολική Πρόταση προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ. στο θέατρο του συλλόγου, Ατρέως 36 στο Άργος, (περιοχή Γεφύρια). 

Ημερίδα για την Αξιολόγηση - Αναθεώρηση - Εξειδίκευση του πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης της Αργολίδας






















 Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που διοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, για την παρουσίαση της νέας Μελέτης που αφορά στην: "Αξιολόγηση - Αναθεώρηση - Εξειδίκευση του πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης της Αργολίδας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου