Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ενέργειες Κωστούρου για μείωση των τιμολογίων της ΔΕΥΑ Ναυπλίου





















 Κύκλοι της ΔΕΥΑΝ αναφέρουν ότι σχετικά με την μείωση της τιμής του νερού στην περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος με έγγραφό του από τις 23 /12/2014 είχε ζητήσει να εξεταστεί το παραπάνω ενδεχόμενο.

Η Ν.Δ. στηρίζει Τατούλη για την Πελοπόννησο

 Ο Πέτρος Τατούλης θα είναι ο εκλεκτός που θα στηρίξει η ΝΔ για την περιφέρεια Πελοποννήσου στις προσεχής εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παρελθόν ο Αγγελάκας - Νέος Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου ο Γιώργος Διδασκάλου από την Αργολίδα
























 Παρελθόν για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας Ιονίων αποτελεί ο Μανώλης Αγγελάκας, ο οποίος μετακινείται στην αντίστοιχη θέση στην Αττική. Τη θέση του ανέλαβε ο πολιτικός μηχανικός και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Γιώργος Διδασκάλου από την Αργολίδα.

Βραβεύθηκε ως καλύτερη στον κόσμο πισίνα ξενοδοχείου και βρίσκετε στην Αργολίδα




















 Μια σπουδαία διάκριση κατέκτησε το ξενοδοχείο Amanzo'e, στο Κρανίδι το οποίο βραβεύτηκε για την εντυπωσιακή του πισίνα στα Best Recognition Awards 2014 του διάσημου Andrew Harper. Πρόκειται για έναν λάτρη των πολυτελών διακοπών που έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική κοινότητα, που ουσιαστικά προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες και αποκλειστικά προνόμια σε ταξιδιώτες που αναζητούν την πολυτέλεια στη διαμονή και το ταξίδι τους.

Επειδή η φτώχεια θέλει καλοπέραση: Χοιρινό κρασάτο (κολοκοτρωναίικο) από το Ναύπλιο!!!




















 Μία παραδοσιακή συνταγή από το Ναύπλιο, το κολοκοτρωναίικο χοιρινό, αποτελεί ένα καταπληκτικό πιάτο, λίγο πικάντικο, που θα σας καταπλήξει. Στα κάποια εστιατόρια του Ναυπλίου σερβίρεται ακόμη και σήμερα.

Η συνταγή από την κ. Ζαφειρία:

Ξεκίνησαν τα μαθήματα χορού στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου
























 Η ανταπόκριση πολύ μεγάλη. Μάθαμε τα πρώτα βήματα σε βαλς και τάνγκο. Ευχαριστούμε πολύ τη δασκάλα χορού κα. Γαρυφαλιά Νικολοπούλου για το ευχάριστο και γεμάτο θετική ενέργεια μάθημά της.

Βόλτα στο Τολό με τις Ορθοπεταλιές Αργολίδας





















 Αυτή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου πάμε για βόλτα στο Τολό. Εκκίνηση από Πλατεία Δημοκρατίας (λαϊκή αγορά) Άργος 10:30. Ν. Κίος 11.10 στο ποτάμι (περίπτερο). 

Ανοιχτά και τα καταστήματα του Ναυπλίου την Κυριακή 19/1/2014


















 Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου που δεν έχει υποχρεωτική εφαρμογή, ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα του Ναυπλίου την Κυριακή 19/1/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου