Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Βόμβα στο Αργολικό ποδόσφαιρο: Ανέλαβε προπονητής στον Παναργειακό ο Μπλένταρ Κόλα





















  Βόμβα μεγατόνων έσκασε στην πόλη του Άργους όταν μαθεύτηκε πως προπονητής του Παναργειακού αναλαμβάνει ο Μπλένταρ Κόλα.

Μπ. Αντωνιάδης στις ''ραδιουργίες'' : Το δημαρχοκεντρικό σύστημα πρέπει να αλλάξει...(Ηχητικό)

























 Τα μέλη της ''Άλλης Πρότασης'' πιστεύουν πως πρέπει οι δημοτικές παρατάξεις να χαρακτηρίζονται από τις θέσεις τους και όχι από τους επικεφαλής τους ! Ο Μπάμπης Αντωνιάδης μίλησε επίσης για τα θέματα του νερού στο Δήμο Ναυπλιέων, τα απορρίμματα και τον τρόπο διαχείρισης τους και δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στη δημοτική αρχή Κωστούρου. 

Γιώργος Διδασκάλου: «Η Κεφαλονιά θα είναι έτοιμη να δεχτεί τους επισκέπτες της πολύ πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου»
















 Στην πληγείσα από το σεισμό πόλη του Ληξουρίου βρέθηκε, πάλι, σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Διδασκάλου, συμμετέχοντας στο κυβερνητικό κλιμάκιο, που συνόδευε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να ενημερωθούν, εκτενέστερα, για τις ζημιές που έχουν προξενηθεί, κυρίως σε δημόσια κτίρια και υποδομές.

Ψήφισμα για τα φορολογικά μέτρα από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας

























 Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, απέστειλε ψήφισμα για τα φορολογικά μέτρα προς τον Υπουργό Οικονομικών κο Ιωάννη Στουρνάρα και το κοινοποίησε στον Υφυπουργό Οικονομικών κο Γιώργο Μαυραγάνη, στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κο Χρήστο Σταϊκούρα, στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κο Χάρη Θεοχάρη και στους Βουλευτές της περιφέρειας που καλύπτει.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τιμάτε από τον Σύλλογο Φιλάθλων Παναθηναϊκού στο Άργος





http://www.argolikeseidhseis.gr/


Αφανίζεται το δασύλλιο του Πρ.Ηλία στο Ναύπλιο























 Σε τραγική κατάσταση έχει περιέλθει το δασύλλιο του Προφήτη Ηλία Ναυπλίου με σχεδόν όλα τα δέντρα να έχουν προσβληθεί από ασθένεια και κοντεύουν να ξεραθούν ολοκληρωτικά. Πρόκειται για ένα μύκητα στην ουσία, που απειλεί με αφανισμό, τα δένδρα (κυρίως πεύκα) στον λόφο του Πρ.Ηλία και να στερήσει την πόλη του Ναυπλίου από ένα πνεύμονα πράσινου.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Οι ζημιές στις καλλιέργειες της Αργολίδας από τις πλημμύρες δε μπορούν να αποζημιωθούν

 Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησε σε ερώτηση του Βουλευτή Αργολίδας Δημήτρη Κοδέλα που είχε ως θέμα: “Ζημιές από υπερβολικές βροχοπτώσεις και πλημμύρες στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών στην Αργολίδα”. Το υπουργείο στην απάντηση δηλώνει ότι σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΛΓΑ αλλά και τις προϋποθέσεις για τα ΠΣΕΑ οι ζημιές στις καλλιέργειες της Αργολίδας δε μπορούν να αποζημιωθούν. Οι μόνες ζημιές που καλύπτονται είναι αυτές στο Δ.Δ. Άργους που επλήγησαν από την πλημμύρα.

Σχετικά με το ζήτημα των ζημιών ο Δ. Κοδέλας δήλωσε:

Μαραθώνιος Ναυπλίου: Επίσημη παρουσίαση του web Site - Ανακοίνωση του φιλανθρωπικού φορέα που θα στηριχθεί οικονομικά





















  Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, παρουσία όλων των Θεσμικών πολιτειακών και τοπικών φορέων που συμβάλουν στην διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, την Δευτέρα 03/02/2014 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Βουλευτικού με θέματα: 

Παρουσίαση του 8ου τόμου των ΝΑΥΠΛΙΑΚΩΝ ΑΝΑΛΕΚΤΩΝ

 Το Πνευματικό Ίδρυμα Ιωάννης Καποδίστριας και η Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων για τα 150 χρόνια από τη Ναυπλιακή Επανάσταση σας προσκαλούν στο Βουλευτικό,  την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 12.00 στην παρουσίαση του 8ου τόμου των ΝΑΥΠΛΙΑΚΩΝ ΑΝΑΛΕΚΤΩΝ με τα πρακτικά του Επιστημονικού Συμποσίου 12-14 Οκτωβρίου 2012 για τα 150 χρόνια από τη Ναυπλιακή Επανάσταση.

http://www.argolikeseidhseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου