Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Θεατρική αγωγή για μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών

EF mP1150007
Το πρόγραμμα Θεατρικής Αγωγής και Θεατρικού Παιχνιδιού με θέμα «Γλωσσική Λαϊκή Παράδοση: πρόσληψη και αποδοχή μέσω του θεατρικού παιχνιδιού» που υλοποιεί η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους - Μυκηνών,
παρακολούθησαν αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα μαθητές από το Νηπιαγωγείο Άργους και το Δημοτικό των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Μαλτέζου.
Οι μαθητές με την κατάλληλη καθοδήγηση της θεατρολόγου Μαρίας Γιαννακούλη προσπάθησαν να αναπτύξουν την εκφραστική τους ικανότητα μέσα από τη δραματοποίηση παροιμιών και λαϊκών παραμυθιών μπαίνοντας σε διαφορετικούς ρόλους και ανακαλύπτοντας τις άπειρες δυνατότητες που έχει το σώμα τους. Έμαθαν να σέβονται τα δικά τους συναισθήματα, καθώς επίσης και τα συναισθήματα των συμμαθητών τους και γενικότερα έμαθαν να εμπιστεύονται την ομάδα.
Οι εκπαιδευτικοί που θα ενδιαφερθούν να συνεργαστούν συνοδεύοντας τους μαθητές ανά τμήματα στο χώρο πραγματοποίησης των προγραμμάτων, καλούνται να επικοινωνήσουν με την κα Γωγώ Μ. Μούκα στο τηλέφωνο 2751067895, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9 πμ. – 2 μμ, για τον καθορισμό ημερομηνίας και ώρας διεξαγωγής των εργαστηρίων.

http://argolika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου