Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Επιτέλους … μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας























 Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα Α1 ανδρών στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε μία ομάδα χωρίς συγκάτοικο, αφού ο ΚΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Κρανιδίου μέσα στη Νέα Κίο.

Αναλυτικότερα:

Διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Επιδαύρου προς τιμήν της επετείου της Α’ Εθνοσυνέλευσης





















 Ο Δήμος Επιδαύρου το Σάββατο στις 25 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποίησε μια άκρως πετυχημένη εκδήλωση στο χώρο του πρώην δημοτικού καταστήματος της Νέας Επιδαύρου. Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κωνσταντίνος Γκάτζιος απένειμε τιμητική πλακέτα στο Γενικό Γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων κ. Αθανάσιο Παπαϊωάννου και τον ανακήρυξε επίτιμο δημότη του Δήμου Επιδαύρου για την πολύτιμη συμβολή του στην δημιουργία της μόνιμης έκθεσης της Βουλής των Ελλήνων για την Α’ Εθνοσυνέλευση στη Νέα Επίδαυρο. Στη συνέχεια απένειμε ως αναμνηστικό τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΝ ΕΠΙΔΑΥΡΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ στους μαθητές των σχολείων του Δήμου που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις με έργα ζωγραφικής και ποίησης.

"Disco totally ΄80ς" στο ΑΕΝΑΟΝ με τους καλύτερους Dj της εποχής

Μία συνεργασία θα είναι γεγονός το Σάββατο 01 Φεβ 2014 δύο πολύ γνωστών και παλαιών Disco Dj. Με μεγάλη χαρά ο Λάκης Κορολής [Disco Idol Nafplion] και ο Ανδρέας Πετρόπουλος [Disco Rio Mikines-Angie Plaka Drepanou-Caravel Tolo-Blaze Argos-Άλλοθι Argos κλπ] αποφασίσαμε να κάνουμε ένα φλας μπακ στη μουσική δεκαετία του 80 και να σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε για να απολαύσουμε μαζί τα καλύτερα ακούσματα της εποχής εκείνης. 

Απολογισμός δράσεων του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα & Υγροτόπου Μουστού για το 2013

 Πλούσιες και ποικίλες ήταν οι δράσεις του Τμήματος Πληροφόρησης, Εκπαίδευσης και Δημοσιότητας του Φορέα Διαχείρισης για το 2013. Με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την προστασία και διατήρηση του οικοσυστήματος στην Προστατευόμενη Περιοχή του Πάρνωνα, το Τμήμα Πληροφόρησης σε συνεργασία και με τα υπόλοιπα τμήματα του Φορέα Διαχείρισης, διοργάνωσε δράσεις που αφορούσαν στην περιβαλλοντική ενημέρωση σχολικών μονάδων, ξεναγήσεις στα τρία (3) Κέντρα Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και συμμετοχή σε πλήθος εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην προστατευόμενη περιοχή του Πάρνωνα.

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ανδρική ομάδα το Διομήδη
























 Σε ζεστό οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Εν Λευκώ Cafe - Bistrot η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ανδρική μας ομάδα. Πλήθος κόσμου και φίλων του Διομήδη έδωσε το παρόν και ευχήθηκε στους πρωταγωνιστές μας υγεία, επιτυχίες και χαρές για τη νέα χρονιά.
 Η Κυβέρνηση ισχυρίζεται πως «μεταρρυθμίζει» την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ενώ στην ουσία καταργεί όλες τις δομές υγείας του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ και όλες τις οργανικές θέσεις των εργαζόμενων κάθε ειδικότητας. Όσο και να προσπαθούν, Κυβέρνηση και Υπουργός Υγείας, δεν μπορούν να κρύψουν την εγκληματική ανευθυνότητα και αναλγησία τους απέναντι στον ελληνικό λαό.

 

Αναλυτικά οι παρουσιάσεις της νέας Μελέτης που αφορά στην Αξιολόγηση - Αναθεώρηση - Εξειδίκευση του πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Αργολίδας





















 Σε συνέχεια της Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014, για την παρουσίαση της νέας Μελέτης που αφορά στην Αξιολόγηση – Αναθεώρηση – Εξειδίκευση του πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Αργολίδας, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Π.Ε. Αργολίδας, σας παραθέτουμε αναλυτικά τις παρουσιάσεις των εισηγητών:

ΕΠΣ Αργολίδας 50 χρόνια Δράσης, Δημιουργίας, Προσφοράς





















 Στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣ Αργολίδας συνεχίζονται κάθε Δευτέρα απόγευμα τα μαθήματα της νέας σχολής διαιτησίας της ΕΠΣΑ.



















 Το Επιμελητήριο Αργολίδας ενημερώνει τους τελειόφοιτους φοιτητές των Τ.Ε.Ι και Α.Ε.Ι του νομού μας που θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση προκειμένου να λάβουν το πτυχίο τους από τις σχολές τους, εφόσον επιθυμούν μπορούν να την πραγματοποιήσουν στο Επιμελητήριο Αργολίδας. 

Οι "Δεσμοί αίματος¨στην μπλούζα του Διομήδη

 Το λογότυπο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» θα κοσμεί από εδώ και στο εξής την φανέλα της ανδρικής ομάδας του Διομήδη (στο σημείο του ώμου).Η Διοίκηση του Διομήδη συμφώνησε με τον Σύλλογο να διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας, μια συμφωνία καθαρά ανθρωπιστικού χαρακτήρα καθώς ο Διομήδης δεν θα εισπράξει κανένα χρηματικό ή άλλου είδους αντάλλαγμα.

Τέλος ο Δουβίκας απο τον Παναργειακό





















 Ραγδαίες εξελίξεις στο Άργος. Η νέα απώλεια βαθμών του Παναργειακού με την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στον Ατρόμητο Αχαΐας έφερε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Δουβίκα.

Στο ΕΣΠΑ η υδροδότηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών και του τ.Δήμου Μιδέας από τις πηγές της Λέρνης
























 Ύστερα από θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπογράφθηκε η ένταξη για χρηματοδότηση του έργου υδροδότησης Δήμου Άργους – Μυκηνών, από την πηγή της Λέρνης. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 15.664.533,66 €. Στο έργο αυτό, είναι εντεταγμένη και η ύδρευση του Δήμου Μιδέας, από την εποχή που ως αυτοτελής Καποδιστριακός Δήμος είχε ενταχθεί στο διαδημοτικό πρόγραμμα ύδρευσης. Έτσι, λύνεται και το γραφειοκρατικό κομφούζιο που παρεμπόδιζε την υδροδότηση του τ. δήμου Μιδέας μέσω της ΔΕΥΑΝ.

Σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με αντιπροσωπεία των αγροτών





















 Την αντιπροσωπεία των αγροτών που συμμετείχαν στην κινητοποίηση που έλαβε χώρα έξω από το κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χειβιδόπουλος. Κατά την διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία στους αγρότες να εκθέσουν για μία ακόμη φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο λόγω της μη διάθεσης των εσπεριδοειδών, όσο και εξαιτίας του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που ισχύει από 1/1/2014. Προβλήματα που σύμφωνα με τους οποίους θα οδηγήσουν τον κλάδο σε εξαφάνιση και τους ίδιους σε αδυναμία επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου