Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Κρατικό σχέδιο "δεν πληρώνω"… ιδιώτες"Δανεικά" και... αγύριστα (;) προμηθευτών, συμβασιούχων, δικαιούχων ΕΣΠΑ και αποθεματικών φορέων ακόμη και για δάνεια της ΕΕ. Για να βρεθούν τα λεφτά για ΔΝΤ, έντοκα, μισθούς/συντάξεις Απριλίου. Νέος σταθμός το EWG της Μ.Τετάρτης.

Spiegel: Το ΔΝΤ ανακαλεί προσωρινά τους εμπειρογνώμονές του στην Αθήνα

"Εντελώς ανίκανους" φέρεται να χαρακτήρισε τους υπαλλήλους της τρόικας ο γ.γ Δημοσιονομικής Πολιτικής. Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ.

Κήρυξη "πολέμου" έναντι της ΕΚΤ

Αυτό συνιστά η πρόταση δημιουργίας νέας Εθνικής Αρχής Εποπτείας για τράπεζες και ασφαλιστικές που εμπεριέχεται στο έγγραφο με τα μέτρα Βαρουφάκη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ν. Αναστασιάδης: Η Κύπρος κάνει "ασκήσεις επί χάρτου" για Grexit

Ν. Αναστασιάδης: Η Κύπρος κάνει "ασκήσεις επί χάρτου" για Grexit "Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει ανάλογος κίνδυνος αλλά, επειδή μια κυπριακή παροιμία λέει, του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σας διαβεβαιώνω ότι έγιναν όλες οι ασκήσεις επί χάρτου στο όποιο ενδεχόμενο", είπε o πρόεδρος της Κύπρου. Άρση όλων των capital controls.
ΑΓΟΡΕΣ

"Βουτά" το δολάριο μετά τα αδύναμα στοιχεία για τις θέσεις εργασίας

"Βουτά" το δολάριο μετά τα αδύναμα στοιχεία για τις θέσεις εργασίας Ισχυρά κέρδη σημειώνει το ευρώ έναντι του αμερικανικού δολαρίου, με το ενιαίο νόμισμα να σκαρφαλώνει στα 1,1 δολ. καθώς τα αδύναμα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα στις ΗΠΑ για την αγορά εργασίας αναζωπύρωσαν τις εκτιμήσεις ότι η Fed θα μπορούσε να καθυστερήσει την αύξηση των επιτοκίων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου