Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Α. Τσίπρας σε A. Merkel: Έχουμε πρόβλημα ρευστότηταςΚυβερνητικές πηγές: Σε εποικοδομητικό και θετικό κλίμα η συνάντηση. Οι συγκλίσεις και οι διαφωνίες. Παραδοχή της κυβέρνησης ότι υπάρχει πρόβλημα βραχυπρόθεσμης ρευστότητας και πρέπει να αντιμετωπιστεί. Παραμένουν οι "κόκκινες" γραμμές σε Εργασιακά, Ασφαλιστικό και ΦΠΑ.

Γ. Βαρουφάκης: Δεν είναι μπλόφα ο κίνδυνος Grexit αν επιβληθεί περισσότερη λιτότητα

"Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης", είπε σε γαλλικό φιλοσοφικό περιοδικό.

Διαγράφει καταναλωτικά δάνεια η Τρ. Πειραιώς

Πρόκειται για οφειλές έως €20.000 από καταναλωτικά και πιστωτικές οφειλετών που διαθέτουν πλέον πολύ χαμηλό εισόδημα. Διαγράφει επίσης τόκους στεγαστικών.

Πώς γλιτώνουν το φόρο 26% οι εισαγωγείς από Κύπρο και Βουλγαρία

Σε δημόσια διαβούλευση σχέδιο για τις τριγωνικές συναλλαγές.
WALL STREET

"Φλερτάρουν" με νέα ρεκόρ οι Nasdaq και S&P 500

"Φλερτάρουν" με νέα ρεκόρ οι Nasdaq και S&P 500Διαγράφουν τις αρχικές απώλειες οι μετοχές της Wall Street, με τα ήπια κέρδη να οδηγούν τους βασικούς δείκτες σε περιοχές-ρεκόρ. Ο τεχνολογικός Nasdaq κινείται πάνω από το ιστορικό υψηλό επίπεδο που πέτυχε στις 10 Μαρτίου του 2000. Σε "αχαρτογράφητα" εδάφη βρίσκεται και ο S&P 500, ξεπερνώντας ενδοσυνεδριακά το επίπεδο-ρεκόρ που σημείωσε τον περασμένο μήνα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρόστιμα 2,5 δισ. δολ. θα πληρώσει η Deutsche Bank για το Libor

Πρόστιμα 2,5 δισ. δολ. θα πληρώσει η Deutsche Bank για το LiborΣε διακανονισμό κατέληξε η Deutsche Bank AG με τις αμερικανικές και βρετανικές αρχές για την έρευνα που αφορά σε χειραγώγηση επιτοκίων αναφοράς και αναμένεται να πληρώσει πρόστιμα συνολικού ύψους 2,5 δισ. δολ. όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου