Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Συνάντηση Merkel - Τσίπρα την ΠέμπτηΣτο πλαίσιο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής για το θέμα της μετανάστευσης. Το τετ α τετ εντάσσεται στην προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης για άρση του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις και της άμβλυνσης των πολιτικών διαφορών ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.

Miller: Εγγυόμαστε το Greek stream – θα συμμορφωθούμε με τους κανόνες της ΕΕ

Η ελληνική πλευρά υποστηρίζει το έργο, δήλωσε ο ισχυρός άντρας της Gazprom.

Αξιωματούχος ΕΕ: Η ευρωζώνη δεν θα θέσει άλλες προθεσμίες στην Ελλάδα

"Υπάρχει μία προθεσμία πλέον, το τέλος Ιουνίου" δήλωσε. Χωρίς αποδοχή των όρων δεν έχει λεφτά, υπογραμμίζει ο Schaeuble.

Σε... αποσύνθεση αγορά μετοχών και ομολόγων

Ο Γενικός Δείκτης τιμών βρέθηκε πίσω στο Σεπτέμβριο του 2012. Η απόδοση στο 3ετές ξεπέρασε το 29%!
WALL STREET

Μικτή εικόνα στη Wall Street εν μέσω μπαράζ αποτελεσμάτων

Μικτή εικόνα στη Wall Street εν μέσω μπαράζ αποτελεσμάτων Με μικτά πρόσημα συνεχίζουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street στις συναλλαγές της Τρίτης εν μέσω ενός μπαράζ εταιρικών αποτελεσμάτων σήμερα που έδωσε αντικρουόμενα μηνύματα στους επενδυτές. Από το "μέτωπο" των αποτελεσμάτων ξεχωρίζουν σήμερα οι ΙΒΜ, DuPont, United Technologies και Verizon.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεν βλέπουν έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ Goldman και Citi

Δεν βλέπουν έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ Goldman και CitiΟι πιθανότητες ενός credit event στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα έξοδο από το ευρώ, λέει η Goldman Sachs. Η Citi συνεχίζει να περιμένει ότι μια συμφωνία θα επιτευχθεί πριν από την προθεσμία στα τέλη Ιουνίου, ενώ εκτιμά ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί και ένα τρίτο πακέτο διάσωσης από τους πιστωτές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου