Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Αξιωματούχος ΕΕ: Η Ελλάδα έχει στη διάθεσή της ημέρες και όχι εβδομάδεςΗ Ελλάδα έχει στην διάθεσή της μόνο λίγες ημέρες για να καταλήξει σε μια συμφωνία με τους πιστωτές της επί της λίστας των μεταρρυθμίσεων, καθώς σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους που μίλησαν στο Reuters, η χώρα πρέπει να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για ένα τρίτο πακέτο.

Παρέμβαση εκδοτών διαδικτύου για το Φόρο στο internet

Επιστολή του Δ. Μάρη στον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά.

Νέα κίνητρα προς τα ασφαλιστικά ταμεία για να επενδύσουν σε ρέπος

Επιτόκιο άνω του 2,6%, επιστροφή κεφαλαίων σε 2 μέρες και διάρκεια συμφωνίας 7 ημερών.

Στο 13% ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης

Από 3% έως 5% ο φόρος διαμονής σε ξενοδοχεία 3 αστέρων και άνω. Τα σενάρια που πέφτουν στο τραπέζι του ΥΠΟΙΚ.
WALL STREET

Απογοήτευση από το ΑΕΠ, αναμονή για τη Fed στη Wall

Απογοήτευση από το ΑΕΠ, αναμονή για τη Fed στη Wall Σε αρνητικό έδαφος κινούνται την Τετάρτρη οι μετοχικοί δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου εν μέσω απογοήτευσης των επενδυτών από τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας των ΗΠΑ το α’ τρίμηνο και εν αναμονή της ανακοίνωσης της Fed μετά την διήμερη συνεδρίασή της. Πάνω από τα 1,105 δολάρια το ευρώ.
ΑΓΟΡΕΣ

Ράλι για το ευρώ μετά το αδύναμο ΑΕΠ των ΗΠΑ

Ράλι για το ευρώ μετά το αδύναμο ΑΕΠ των ΗΠΑ Σημαντικές πιέσεις δέχεται το δολάριο μετά τα χειρότερα των αναμενομένων στοιχείων για το ΑΕΠ στις ΗΠΑ το α΄ τρίμηνο αλλά και εν αναμονή των ανακοινώσεων της Federal Reserve μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης νομισματικής πολιτικής αργότερα σήμερα. Κέρδη 1,4% για το ευρώ στα 1,1135 δολαρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου