Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Δήλωση του Δημήτρη Κοδέλα σχετικά με τη χρηματοδότηση του έργου της Ανάπλασης του Άργους

ffryyyhuu5rtyfewe copy
Σχετικά με τη χρηματοδότηση του έργου της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου του Άργους, ο Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Προς ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Άργους-Μυκηνών, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομίας αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν γίνει όλες οι αναγκαίες ενέργειες και τις επόμενες μέρες αναμένεται η πληρωμή της προκαταβολής του έργου της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Άργους. Είναι κατανοητό το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου και δεδομένη η ανάγκη αποπεράτωσής του ασχέτως με το πώς καθένας το κρίνει.
Από κει και πέρα, να υπενθυμίσω ότι οι βασικοί υπεύθυνοι για τα όποια γενικότερα προβλήματα ρευστότητας προκύπτουν στην ελληνική οικονομία είναι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και η εκβιαστική στάση τους με στόχο την υποταγή της χώρας σε μόνιμο μνημονιακό ζυγό. Η ψυχραιμία και η αντοχή της κοινωνίας οφείλει να αποτελεί οδηγό για όλους, τουλάχιστον για όσους κατέχουν υπεύθυνες θέσεις εφόσον, βέβαια, δεν επιλέγουν την ταύτιση με τις πιέσεις της τρόϊκα εσωτερικού για άνευ όρων παράδοση της χώρας στις επιδιώξεις των δανειστών.
http://argolika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου