Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Αλλάζουν την ομάδα διαπραγμάτευσης μετά την απαξίωση του Γιάνη στη ΡίγαΔιέξοδο σε "ανασχηματισμό" βρήκε το Μαξίμου για να απεμπλακεί από το "εμπόδιο Βαρουφάκη". Αναβάθμιση σε επιτελικό ρόλο του διδύμου Τσακαλώτου-Χουλιαράκη (αμφότεροι έμπιστοι του Γ. Δραγασάκη) για να "τρέξει" η διαπραγμάτευση. Σήμερα συνεδριάζουν BG και η νέα πολιτική ομάδα.

ΧΑ.: Θετικοί οι επενδυτές με την αλλαγή προσώπων στη διαπραγμάτευση

Κλείσιμο στο υψηλό ημέρας. Aποκλιμακώθηκαν και οι αποδόσεις.

Οι "γέφυρες" Τσίπρα με Merkel για συμφωνία "εδώ και τώρα"

Αγώνας δρόμου για τη σύγκλιση των δύο πλευρών. "Όλα για τη συμφωνία μέχρι τις αρχές Μαϊου", λέει κυβερνητική πηγή.

Στ. Λεουτσάκος: Η συντεταγμένη νομισματική αλλαγή δεν είναι η συντέλεια του κόσμου

"Συνιστά επιλογή που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και εφ’ όσον χρειαστεί, να υλοποιήσει", υποστηρίζει σε άρθρο του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
WALL STREET

Με νέα ρεκόρ "φλερτάρουν" Nasdaq και S&P 500

Με νέα ρεκόρ "φλερτάρουν" Nasdaq και S&P 500Σε νέα ιστορικά υψηλά σκαρφαλώνουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street στις συναλλαγές της Δευτέρας αντλώντας ώθηση από τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα που έχουν ανακοινωθεί το τελευταίο διάστημα και την αισιοδοξία των επενδυτών για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας. Βουτιά για τον τίτλο της Deutsche Bank στη Νέα Υόρκη.
ΕΚΤ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ

Έκθεση της ΕΚΤ για τους κινδύνους διάσπασης του ευρώ το 2012

Έκθεση της ΕΚΤ για τους κινδύνους διάσπασης του ευρώ το 2012Ο κίνδυνος ότι οι χώρες της ευρωζώνης θα υποχρεωνόταν να εγκαταλείψουν το ευρώ και να επιστρέψουν στα παλιά, υποτιμημένα νομίσματά τους, ήταν ένας μεγάλος παράγοντας που οδήγησε τις αποδόσεις των ισπανικών, ιταλικών και γαλλικών ομολόγων στην κορύφωση της κρίσης χρέους το 2012, σύμφωνα με paper που δημοσίευσε η ΕΚΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου