Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Jeroen Dijsselbloem: Υπάρχει “Plan B” για την ΕλλάδαΗ ευρωζώνη είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα τόνισε ο επικεφαλής του Eurogroup λέγοντας πως επιδίωξη είναι μία σταθερή συμφωνία. Δεν περιμένουμε Grexit, αλλά εξετάζονται διάφορα σενάρια, λέει το ΔΝΤ. Στερούνται ουσίας οι μεταρρυθμίσεις, υποστηρίζει αξιωματούχος της ευρωζώνης.

Ούτε σήμερα τα αποκαλυπτήρια του πολυνομοσχεδίου

Το Μαξίμου επιμένει σε "κόκκινες γραμμές". Θα συζητηθεί η πορεία της διαπραγμάτευσης και άλλα... τρέχοντα νομοσχέδια. Εκτός (επίσημης) συζήτησης και το Δημοψήφισμα.

Coeure: Πιθανή η αύξηση του ορίου στα έντοκα εφόσον η συμφωνία είναι κοντά - DJ

Εάν "υπάρχει μια συμφωνία στον ορίζοντα" φέρεται να δήλωσε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ, Benoit Coeure.
WALL STREET

Απώλειες στην Wall Street παρά τα θετικά μάκρο για την απασχόληση

Απώλειες στην Wall Street παρά τα θετικά μάκρο για την απασχόλησηΠιέσεις ρευστοποιήσεων δέχονται οι δείκτες της Wall Street μετά από μια σειρά μακροοικονομικών ανακοινώσεων και εταιρικών αποτελεσμάτων και μία ημέρα τις αποφάσεις νομισματικής πολιτικής της Fed, η οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξήσει τα επιτόκια ακόμη και στη συνεδρίαση του Ιουνίου.
MOODY΄S-ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ

Moody΄s: Δεν θα πρέπει να υποτιμάται η επίδραση ενός Grexit

Moody΄s: Δεν θα πρέπει να υποτιμάται η επίδραση ενός GrexitΟι άμεσες οικονομικές και χρηματοοικονομικές επιπτώσεις μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν μικρές, αλλά μια έξοδος θα υπονόμευε την μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα της ευρωζώνης και θα μπορούσε να προκαλέσει μια πιο άμεση κρίση εμπιστοσύνης, προκαλώντας αναταραχή στις αγορές κρατικών ομολόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου