Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΑΝΟΔΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Ένας ερασιτέχνης δύτης  απολαμβάνει την καλοκαιρία που επικρατεί και έκανε μία βουτιά στην παραλία της Καραθώνας στην πόλη του Ναυπλίου, Δευτέρα 27 Απριλίου 2015. Η θερμοκρασία σταδιακά βελτιώνεται σε όλη την Αργολίδα.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΝΕΡΟΚΟΤΑ

Ο εικονιζόμενος Μιχάλης Καλαματιανός ,βρήκε στην παραλιακή Ναυπλίου νέας Κίου ,μία χτυπημένη νερόκοτα, Δευτέρα 27 Απριλίου 2015. Το άτυχο πουλί ήταν χτυπημένο στο ράμφος και το σώμα του και δεν μπορούσε να πετάξει.  Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στάλθηκε στην Αίγινα, στο κέντρο περίθαλψης Αγρίων ζώων(ΕΚΠΑΖ)  για περισσότερη φροντίδα από τους ειδικούς Η Νερόκοτα ζει σε όλη σχεδόν την Ευρώπη.

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΥΑΚΙΝΘΟΣ

Υάκινθος σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Κυριακή 26 Απριλίου 2015. Ταξινομείται στην οικογένεια Asparagaceae και στο γένος Hyacinthus όπου κατατάσσονται περισσότερα από 30 είδη φυτών. Έχει ύψος μέχρι 30 εκατοστά. Το αναπαραγωγικό και αποθησαυριστικό του όργανο, ο βολβός, είναι μεγάλος με διάμετρο μέχρι 7 εκατοστά.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΝΟΔΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Η Ακροναυπλία όπως φαίνεται από την αυξημένη υγρασία ,λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ναυπλιέων, Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου