Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Γ. Βαρουφάκης: Θέλουμε συμφωνία, είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμεΗ Ελλάδα είναι πρόθυμη να κάνει συμβιβασμούς προκειμένου να επιτύχει μία συμφωνία για το χρέος της, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών όπως μεταδίδει το Reuters. "Το κόστος του να μην έχουμε μία λύση θα ήταν τεράστιο για όλους μας, την Ελλάδα και την ευρωζώνη" τόνισε.

Merkel: Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ

Απαραίτητες ορισμένες μεταρρυθμίσεις, όπως οι ιδιωτικοποιήσεις.

Eurogroup: Πρώτα συμφωνία μετά χρηματοδότηση

Ξεκάθαρο μήνυμα επιτάχυνσης από… σήμερα έδωσαν οι επιτελείς του Eurogroup, ενώ έκαναν σαφές ότι η όποια εκταμίευση θα έρθει μετά από μία συνολική συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις.

Η Ρίγα "ροκανίζει" τα κέρδη του Χ.Α.

Αυξημένη η συναλλακτική δραστηριότητα.
WALL STREET

Μικτά πρόσημα στη Wall Street εν μέσω μπαράζ αποτελεσμάτων

Μικτά πρόσημα στη Wall Street εν μέσω μπαράζ αποτελεσμάτωνΣε περιοχή ρεκόρ κινείται ο δείκτης Nasdaq με τους επενδυτές να έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στη σειρά εταιρικών αποτελεσμάτων του τεχνολογικού κλάδου. Οριακή άνοδος για τον S&P, ενώ ο Dow Jones σημειώνει απώλειες. Προς εβδομαδιαία κέρδη οδεύουν και οι τρεις βασικοί δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Economist: Από το Grexit στο… Gredge

Economist: Από το Grexit στο… Gredge Σύντομα, η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι αναπόφευκτη, αναφέρει σε εκτενές δημοσίευμά του για την ελληνική κρίση ο Economist, εισάγοντας μάλιστα έναν νέο όρο, το… Gredge (Greece + edge), σε μια προσπάθεια να περιγράψει την οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου