Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Επεκτάθηκε το Δημαρχείο του Άργους – Άλλα 800 ευρώ για ενοίκιο

neo-dhmarxeio
Tα 1.065 τ.μ. του νέου Δημαρχείου του Άργους θεωρήθηκαν λίγα για να στεγάσουν τις ανάγκες του και έτσι αποφασίστηκε να προστεθούν σε αυτό άλλα 75 τ.μ. στο ισόγειο του κτιρίου (πρώην εμπορικό κατάστημα), τα οποία ανήκουν στους ίδιους ιδιοκτήτες.
Το κόστος του ενοικίου αυξάνεται κατά 800 ευρώ, δηλαδή από τα 6.900 € πηγαίνει στα 7.700 €. Η διάρκεια της μίσθωσής του θα λήξει ταυτόχρονα με την οκταετή μίσθωση του υπόλοιπου ακινήτου από το Δήμο, δηλαδή στις 19 Δεκεμβρίου του 2021 και θα παρατείνεται με κάθε ενδεχόμενη παράταση της ενοικίασης του υπόλοιπου κτηρίου στο Δήμο.
Το νέο τμήμα του Δημαρχείου θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση των υπηρεσιών πρωτοκόλλου, ταμείου και πληροφόρησης του κοινού.
Η πρόταση των ιδιοκτητών (Ν. Σεϊντή, Μ. Σεϊντή, Κ. Σεϊντή), ήταν το μίσθωμα να είναι μηνιαίως 1.000 ευρώ, όμως συμβιβάστηκε στην πρόταση της δημοτικής αρχής που πρότεινε 800 ευρώ.
Υπέρ της ενοικίασης τάχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο σύσσωμη η παράταξη Καμπόσου (ο Π. Σχοινοχωρίτης απείχε της συζήτησης λόγω συγγενικής σχέσης με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου) ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση ψήφισε κατά.
Γ. Ν.

http://argolika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου