Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Αυξήθηκε κατά 1,5 δισ. το όριο της χρηματοδότησης μέσω ELAΑύξηση του ορίου πρόσβασης των τραπεζών στον έκτακτο μηχανισμό παροχής ρευστότητας ELA κατά €1,5 δισ. ενέκρινε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΚΤ, ανεβάζοντας το όριο χρηματοδότησής τους σε €75,5 δισ. έναντι €74 δισ. της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο κ. Μάρδας βρήκε 400 εκατ. στη... διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο!

Το πρωί μας έλειπαν "400 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν οι ανάγκες του κράτους". Δεν πέρασαν δυο ώρες και τα 400 εκατ. βρέθηκαν… Τι δήλωσε ο Δ. Μάρδας στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Δείτε το video

Αφέθηκε ελεύθερος ο Λεωνίδας Μπόμπολας

Επικοινώνησε με πρωτοβουλία του με τις αρμόδιες αρχές. Τι αναφέρει ο επιχειρηματίας. Τι δήλωσαν πηγές από το περιβάλλον του.

Δανεικά και… αγύριστα (;) με ορίζοντα τον Ιούνιο

Συνεχίζεται και σήμερα το Brussels Group. Σε εξέλιξη το EWG.
WALL STREET

Αρνητικά πρόσημα στη Wall εν μέσω μπαράζ αποτελεσμάτων

Αρνητικά πρόσημα στη Wall εν μέσω μπαράζ αποτελεσμάτων Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου την Τετάρτη, με τους επενδυτές να επεξεργάζονται το μπαράζ εταιρικών αποτελεσμάτων καθώς διανύουμε την πιο ενεργή εβδομάδα εταιρικών ανακοινώσεων, ενώ αναμένουν τα στοιχεία για τις μεταπωλήσεις κατοικιών στις ΗΠΑ.
ΕΥΡΩΠΗ

Κομισιόν κατά Gazprom

Κομισιόν κατά GazpromΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστηρίζει ότι ορισμένες από τις επιχειρηματικές πρακτικές της Gazprom συνιστούν κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της κατά παράβαση των αντιμονοπωλιακών κανόνων της ΕΕ. "Απαράδεκτες" χαρακτηρίζει τις κατηγορίες ο Ρώσος ΥΠΕΞ, S. Lavrov. Η Gazprom έχει προθεσμία 12 εβδομάδων για να απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου