Δευτέρα 20 Απριλίου 2015


Αμερικανός πρέσβης: Εχθρική ενέργεια η απελευθέρωση Σ. ΞηρούΤη βαθιά ενόχληση της Ουάσιγκτον για την προοπτική αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού εξέφρασε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα David Pearce, δηλώνοντας πως θα θεωρηθεί "βαθύτατα μη φιλική ενέργεια". Τηλεφώνημα Kerry στον Τσίπρα.

Ετοιμο το ΦΕΚ για την υποχρεωτική μεταφορά διαθεσίμων των φορέων στην ΤτΕ

Εξαιρούνται διαθέσιμα για 15 ημέρες καθώς και οι εισηγμένες και οι θυγατρικές τους. Εθελοντική μεταφορά διαθεσίμων ασφαλιστικών ταμείων.

“Εγιναν κάποια βήματα, αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε”

Οι εκπρόσωποι των “θεσμών” μετά απο ένα 48ωρο επαφών και συζητήσεων φαίνονται έτοιμοι να προχωρήσουν στο δεύτερο βήμα βάζοντας στη συζήτηση και το θέμα των κόκκινων δανείων.

Υπογράφεται αύριο στην Αθήνα το MoU για τον ελληνικό αγωγό

Στην Αθήνα, αύριο, ο επικεφαλής της Gazprom, Alexei Miller.
WALL STREET

Θετικό κλίμα στη Wall μετά τα νέα μέτρα τόνωσης στην Κίνα

Θετικό κλίμα στη Wall μετά τα νέα μέτρα τόνωσης στην Κίνα Ισχυρή ανοδική αντίδραση καταγράφουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street τη Δευτέρα μετά τις μεγάλες απώλειες της Παρασκευής, με την αγορά να επικροτεί τα νέα μέτρα τόνωσης της κινεζικής οικονομίας και ενώ τα εταιρικά αποτελέσματα δεν έχουν επιφυλάξει αρνητικές εκπλήξεις για τους επενδυτές.
ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία δίχως τέλος με εκατοντάδες νεκρούς μετανάστες στη Μεσόγειο

Τραγωδία δίχως τέλος με εκατοντάδες νεκρούς μετανάστες στη ΜεσόγειοΦόβοι για πάνω από 900 νεκρούς μετανάστες από το σκάφος που βυθίστηκε χθες στο Κανάλι της Σικελίας, ενώ ακόμη ένα πλοίο με περισσότερους από 300 μετανάστες κινδυνεύει στη Μεσόγειο. "Συγκλονισμένη" δηλώνει η Merkel, ενώ πιθανή θεωρείται η σύγκληση επείγουσας συνόδου κορυφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου