Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το Πάσχα στο Ναύπλιο αποτελεί μια εμπειρία μοναδική που δύσκολα ξεχνάει κανείς. Στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας  η ιστορία του τόπου που δημιουργεί το δέος και έναν έντονο πατριωτισμό. Η θάλασσα,  η όμορφη γραφική πλατεία  Συντάγματος , το φημισμένο Παλαμήδι  το επιβλητικό ρολόι , η καστρονησίδα Μπούρτζι  κάνουν το Ναύπλιο έναν μαγικό προορισμό.  Ένα σύντομο ταξίδι σε όλα αυτά προσφέρει η περιφορά του Επιταφίου , το βράδυ της Μεγάλης  Παρασκευής. 

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΠΟΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ

Ένας άπορος  οικονομικός  μετανάστης κοιμάται έξω από την είσοδο του παλιού σταθμού του ΟΣΕ, στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 3 Απριλίου 2015.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

STUDIO B&G 
Με μεγάλη συμμετοχή κυρίως παιδιών κορυφώνονται σημερα οι περιβαλοντικές δράσεις που οργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, τοπικούς συλλόγους και φορείς στις Δημοτικές Ενότητες Ασίνης, Μιδέας, Τίρυνθας και Ναυπλίου. 
Οι δράσεις ξεκινησαν το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και κορυφώνονται σήμερα  Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 και αφορούν σε δεντροφύτευσεις, καθαρισμό παραλιών και ακτών του Δήμου.
Πάρκα, παραλίες και κενοί χώροι καθαρίζονται «υιοθετούνται», αναπλάθονται και παραδίδονται στις τοπικές κοινωνίες προς όφελος των πολιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου