Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Δημιουργούν "νέα" Τράπεζα της Ελλάδος! ΄Εξαλλοι οι... "θεσμοί" Νέα εθνική αρχή εποπτείας για τράπεζες και ασφαλιστικές προτείνει η κυβέρνηση. Έντονες αντιδράσεις προκαλούνται σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους των δανειστών που μιλούν για υπέρβαση/παράκαμψη της ΤτΕ αλλά και των κοινοτικών οργάνων εποπτείας. Τι απαντούν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ.

RTRS: Η Ελλάδα είπε στους δανειστές ότι τα διαθέσιμα εξαντλούνται στις 9 Απριλίου

Διαψεύδει κατηγορηματικά το ΥΠΟΙΚ. Dijsselbloem: Αρκετός δρόμος ακόμη για συμφωνία με Ελλάδα.

Τα δάνεια της ΕΤΕπ για χτίσιμο σχολείων γίνονται... μισθοί και συντάξεις

"Χέρι" και στα διαθέσιμα του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων βάζει το Δημόσιο στο πλαίσιο της απελπιστικής αναζήτησης ρευστότητας.

Ακυρώθηκε η συμφωνία Πειραιώς – ΚΚR Credit

Μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι θα απαγορευθεί με νόμο η πώληση δανείων των τραπεζών σε ξένα funds.
WALL STREET

Διστακτικότητα ενόψει Καθολικού Πάσχα

Διστακτικότητα ενόψει Καθολικού ΠάσχαΉπια ανοδικά κινούνται στην πλειονότητά τους οι αμερικανικές μετοχές, με τους επενδυτές να αξιολογούν τα θετικά στοιχεία από την αγορά εργασίας, παραμένοντας ωστόσο επιφυλακτικοί ενόψει του Καθολικού Πάσχα. Κλειστή αύριο και τη Δευτέρα η αγορά.
ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΕΛΛΑΔΑ

Euro Insight: Η Ελλάδα παραμένει too big to fail στην ευρωζώνη

Euro Insight: Η Ελλάδα παραμένει too big to fail στην ευρωζώνη"Τι θα γίνει την επόμενη φορά που θα υπάρχει ύφεση σε μια χώρα της ευρωζώνης; Και πώς θα μπορούσε να εξηγήσει η Γερμανία στους συμμάχους της στις ΗΠΑ ότι άφησε την Αθήνα να της ξεφύγει και να πέσει στα χέρια της όλο και πιο φιλοπόλεμης Μόσχας, που περιμένει και την παραμικρή ευκαιρία για να επιτεθεί στο πιο αδύναμο θήραμα της Ευρώπης;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου