Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΛΑ
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση(απο  πληροφορίες του argolidanet), η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
...
9. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 10-03-2015 ένσταση του αθλητικού σωματείου ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ κατά του αθλητικού σωματείου ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ. Κατακυρώνει τον μεταξύ των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη στο γήπεδο Δ.Α.Κ. Άργους την 08-03-2015 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, στο ενιστάμενο σωματείο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Επιβάλλει στο καθού η ένσταση σωματείο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ.
10. Δικάζει απόντος του εγκαλουμένου σωματείου ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (Γ΄ Εθνική, Παναργειακός-Πανελευσινιακός στις 8/3/2015). 


Υ.Γ.
ΓΙΑ  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΞΕΡΟΥΝ  ΑΠΟ...ΜΠΑΛΑ, ΘΑ  ΘΕΛΑΜΕ  ΝΑ  ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΕ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΤΩΝ  ΔΥΟ  ΟΜΑΔΩΝ?

 ΠΑΙΡΝΕΙ  ΤΟ  ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΤΙΤΛΟ Ο  ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ  ΜΕΤΑ  ΤΟ  ΛΑΘΟΣ  ΤΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΤΟΥ  ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ?
ΕΠΕΙΔΗ Ο  ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΜΕ  0-2  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ  ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΜΕ 0-3...

Να αυξηθεί το κατώφλι παράδοσης των 700 κιλών ανά στρέμμα για τα πορτοκάλια προς χυμοποίηση

Αποτέλεσμα εικόνας για πορτοκαλια

Να αυξηθεί το κατώφλι παράδοσης των 700 κιλών ανά στρέμμα για τα πορτοκάλια προς χυμοποίηση ζητούν οι Ομάδες Παραγωγών (2/4/2015 14:55)

Κριτική κάνουν οι εκπρόσωποι των Ομάδων Παραγωγών εσπεριδοειδών στην Υπουργική Απόφαση για το καθεστώς της συνδεδεμένης ενίσχυσης στα πορτοκάλια χυμοποίησης. Όπως επισημαίνουν στον ΑγροΤύπο είναι θετικό ότι οι παραδόσεις και οι έλεγχοι θα γίνονται από εναρμονισμένους συνεταιρισμούς και ομάδες παραγωγών. Διαφωνούν όμως με το «κατώφλι» παράδοσης των 700 κιλών ανά στρέμμα. Προτείνουν το όριο να φτάσει στα 1.500 - 2.500 κιλά ανά στρέμμα. Επισημαίνουν ακόμη ότι ο αριθμός των στρεμμάτων καλλιέργειας (285.000 στρέμματα) που αναφέρει το υπουργείο είναι «πλασματικός» αφού έχουν γίνει πολλές εκριζώσεις. Επίσης ζητούν διευκρινήσεις στον τρόπο που θα 

NAYΠΛΙΟ ΤΩΡΑ...



Μαζευομαστε σιγα σιγα στη συνταγματος για να διεκδικησουμε στεγαση. Ειναι ψηφισμα της γενικης συνελευσης του τμηματος μας αλλα και πολλων αλλων τμηματων του Πανεπιστημιου Πελοποννησου. 
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Οίνου ο Γιώργος Σκούρας

Τη σκυτάλη από τον Άγγελο Ρούβαλη στη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου παραλαμβάνει ο Γιώργος Σκούρας, κατά τη Γενική Συνέλευση της 19ης Μαρτίου 2015, στην οποία αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σ
ημειώνεται ότι ο ΣΕΟ αντιπροσωπεύει το 70% της παραγωγής  κρασιού στην Ελλάδα το 80% της εμπορίας και το 90% των εξαγωγών του ελληνικού κρασιού.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η παρακάτω :
Πρόεδρος : Σκούρας Γιώργος
Αντιπρόεδροι : Τσάνταλης Γιώργος
                                 Μπουτάρης Στέλλιος
Γενικός Γραμματέας : Ρούβαλης Άγγελος
Έφορος : Σπανός Αρίστος
Μέλη :  Αθανασόπουλος Τάσος
                Αλεξάκης Απόστολος
                Βογιατζής Γιάννης
                Στέγγου Στυλιανή
              Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη
            Τσιλιλής Κώστας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΟ είναι ενδεκαμελές και αποτελείται από έξι μέλη εκλεγμένα από την Επικράτεια και πέντε μέλη τα οποία το κάθε ένα εκλέγεται και αντιπροσωπεύει μία τις πέντε Περιφερειακές Οργανώσεις της χώρας στην οποία ανήκει.
Ο κύριος Γιώργος Σκούρας που εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος του Δ.Σ. δήλωσε αμέσως μετά: «Συναισθανόμενος το χρέος της συνέχισης του έργου του ΣΕΟ, θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του κρασιού, πως το νέο Δ.Σ. θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του ελληνικού κρασιού, την προώθηση του στο εσωτερικό & το εξωτερικό, καθώς και την ενδυνάμωση του ίδιου του ΣΕΟ.»

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα του 13ου ομίλου

mparaz_14_15_B_me_koutso
Διεξήχθη την Πέμπτη (2/4) η κλήρωση των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική και προέκυψε το πρόγραμμα του 13ου ομίλου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική 10/05
Αρκαδία – Αργολίδα
Μεσσηνία – Λακωνία
2η αγωνιστική 13/05
Αργολίδα – Μεσσηνία
Λακωνία – Αρκαδία
3η αγωνιστική 17/05
Μεσσηνία – Αρκαδία
Αργολίδα – Λακωνία
4η αγωνιστική 20/05
Αργολίδα – Αρκαδία
Λακωνία – Μεσσηνία
5η αγωνιστική 24/05
Μεσσηνία – Αργολίδα
Αρκαδία – Λακωνία
6η αγωνιστική 31/05
Αρκαδία – Μεσσηνία
Λακωνία – Αργολίδα

Τα τέλη χρήσης Kοινοχρήστων Xώρων στο Δήμο Ναυπλιέων αναλυτικά


Στην έκδοση κανονιστικής απόφασης που καθορίζει τα τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων(Κ/Χ) του Δήμου Ναυπλιέων προέβη το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίασή του στις 27 Μαρτίου 2015. Η απόφαση αναρτήθηκε σήμερα στο Διαύγεια.

Τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων καθορίζονται ως εξής:


1. Τέλος Κ/Χ για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα

Εξιχνιάστηκε από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους

Αποτέλεσμα εικόνας για Εξιχνιάστηκε έπειτα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους
Εξιχνιάστηκε έπειτα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ιδιοκτησίας αλλοδαπού, η οποία είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 28.3.2015 έως την 30.3.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 25χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, για κλοπή τροχοφόρου.

Μπαζάρ αλληλεγγύης και προσφοράς για το ΚΠΠΑ


Από την Πέμπτη 2 Απριλίου και μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, από τις 6.30 μμ μέχρι τις 10 μμ στο Δον Κιχώτη (Καλαμαρά 4, Άργος) διοργανώνεται μπαζάρ αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους.
Σας περιμένουμε με χειροποίητες λαμπάδες,που κατασκευάστηκαν με έμπνευση και φαντασία από τους νέους φίλους του Δον Κιχώτη για να δυναμώσουμε τη φλόγα της συλλογικής προσφοράς και της Αλληλεγγύης ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους.

ΦΟΥΓΑΡΟ NEWSLETTER


ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ
LE CAFÉ
ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ MENU ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα και το γαστρονομικό ημερολόγιο του Φουγάρο εμπλουτίζεται με νηστίσιμους μεζέδες και κυρίως πιάτα με θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου